Cimbom'dan Marvelous Nakamba hamlesi

Cimbom'dan Marvelous Nakamba hamlesi
Güncelleme:

Hollanda basını, Galatasaray'ın Vitesse forması giyen Zimbabveli önlibero Marvelous Nakamba ile ilgilendiğini iddia etti.

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Sarı kırmızılı kulübün Hollanda Ligi ekiplerinden Vitesse forması giyen önlibero Marvelous Nakamba'yu transfer etmek istediği iddia edildi.

Önlibero pozisyonunda görev alan ve Chelsea forması giyen Kante'ye benzetilen Zimbabveli futbolcu için konuşan Vitesse teknik direktörü Joost de Wit, futbolcu için ilgilenen takımlar olduğunu doğruladı.

GALATASARAY VE ANDERLECHT

23 yaşındaki Marvelous Nakamba ile ilgilenen tek takımın Galatasaray olmadığı, Belçika Ligi takımlarından Anderlecht'in de genç futbolcu ile yakından ilgilendiği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Ricky van Wolfswinkel'i 5 milyon Euro karşılığında Basel'e satan Vitesse'nin Nakamba için de 1 milyon Euro isteyeceği iddia edildi.

2014 yılında Fransa Ligi takımlarından Nancy'den transfer edilen Marvelous Nakamba, geçtiğimiz sezon Vitesse formasıyla toplam 36 maça çıkarken 2 gol ve 1 asist kaydetmişti.

Sporx