Denizli bir ilki gerçekleştirdi !

Denizli bir ilki gerçekleştirdi !

Mustafa Denizli yorumculuk yaparken, ''Umut ve Burak aynı anda oynarsa Galatasaray zorlanıyor'' demişti ancak iki ismi aynı anda sahaya sürdü.

Yorumcu olduğu dönemde, “Burak ve Umut aynı anda oynarsa Galatasaray zorlanıyor” diyen Mustafa Denizli, dün iki forveti 11’de sahaya sürdü, Cimbom rahat kazandı.

Galatasaray’ın teknik patronu Mustafa Denizli, bu göreve gelmeden önce TRT ekranlarında yorumculuk yapıyordu. Tecrübeli hoca Galatasaray ile ilgili eleştirilerinde defalarca aynı şeyi dile getirmişti. Denizli, “Burak ve Umut aynı anda sahadayken Galatasaray zorlanıyor. Bu şekilde rahat kazanılan bir maç hatırlamıyorum” diyordu. Denizli’nin bu demecini içeren Tweet, dün sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Başarılarıyla büyük iz bırakan Mustafa Denizli, böylece bir ilki daha gerçekleştirdi. Tecrübeli teknik adam adeta kendi tezini çürüttü! Çünkü Galatasaray, son derece rahat bir futbol sergileyerek Gaziantepspor’u mağlup etti ve kupada çeyrek finale yükseldi. Bu oyunculardan daha başarılı oynayanı ise Burak Yılmaz’dı… Yıldız isim, ikinci devrede topuğuyla şık bir vuruş yaptı ve golünü attı.

AMK Gazetesi