Derbi isyanı ! ''Yok böyle bir kısmet''

Derbi isyanı ! ''Yok böyle bir kısmet''

Beşiktaşlı futbolcular, Volkan Şen’in derbide attığı gole inanamadı.

Fenerbahçe maçının ardından karşılaşma ile ilgili kendi aralarında değerlendirmelerde bulunan Beşiktaşlı futbolcuların, Volkan Şen’in attığı gole “Yok böyle bir kısmet. O top nasıl kimseye çarpmadan kaleye gitti inanılır gibi değil. Futbol işte böyle, kimi zaman boş kaleye atamazsın kimi zaman ise top bu kadar kalabalığa rağmen kaleyi bulur” dedikleri ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı oyuncular, derbilerde geriye düşmenin de ciddi sıkıntı yarattığını, oyunun kolay kolay dönmediğini belirttiler.

Rakiplerin tüm taktik planlarının Oğuzhan ile Atiba’ya pas yaptırmama üzerine kurulması nedeniyle, eskisinden daha fazla efor sarfeden bu iki oyuncunun, savunmaya da yardım etmek zorunda kaldıklarını, bunun da performanslarını etkilediği öğrenildi.

Cenk Tosun korkuttu

Fenerbahçe derbisinde Kjaer ile girdiği ikili mücadele sonrasında başına darbe alan Cenk Tosun’un, son yapılan kontrollerin ardından dünkü idmana çıkmasına izin verildi. Maç gecesi midesi bulanması nedeniyle bir kez daha kontrolden geçirilen ve durumu sürekli takip edilen siyah-beyazlı oyuncu, sabahki antrenmanda sakatlandı. Adalesinde sorun olan Cenk kupa maçında riske edilmeyecek.

Rotasyon zamanı

Şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başladı. Torku Konyaspor ile yarı finale çıkmak için kozlarını paylaşacak olan siyah-beyazlı ekipte, Teknik Direktör Şenol Güneş’in, kadroda bazı değişiklikler yapması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda da şampiyonluğu hedefleyen deneyimli hocanın, Tolgay, Boyko, Kerim ve Cenk gibi isimlere, yarınki rövanş maçında şans vereceği öğrenildi.

Öte yandan Torku Konyaspor hazırlıklarını dün sabahki idmanla sürdüren Beşiktaş’ta, Fenerbahçe maçının ilk on birinde oynayan isimler yenilenme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise yarım sahada çift kale maç yaptı.