Ekici’nin sırrı belli oldu

Ekici’nin sırrı belli oldu

Trabzonspor’da geçen sezonun en flaş ismi olan Mehmet Ekici'nin bu yıl forma giyememesinin nedeni belli oldu.

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Lüksemburg’un Differdange takımı ile oynadığı rövanş maçında yaşadığı sakatlık sonrası bir süre takımdan ayrı kalan Mehmet Ekici’nin ilk 11’e dönememesinin sırrı ortaya çıktı. Akhisar randevusunda ikinci yarıda giren, ligde sadece Kayserispormaçında ilk 11’de oynayan ama etkisiz kalması nedeniyle 74. dakikada oyundan alınan Ekici, Galatasaray mücadelesinin kadrosuna alınmış, ama teknik patron Şota Arveladze tarafından tercih edilmemişti.

HEDEF TORKU KONYASPOR MAÇI

Mehmet Ekici’nin kondisyon anlamındaki eksikleri nedeniyle formaya uzak kaldığı öğrenildi. Sezon öncesi kampında yeteri kadar çalışmadığı için bir türlü form grafiği yükselmeyen Mehmet Ekici’ye teknik direktör Şota’dan özel çalışma programı geldi.

Geçen sezonun en başarılı oyuncusu olarak dikkat çeken Ekici’nin özellikle fiziki olarak hazır olmadığına karar veren Gürcü teknik adam kondisyon yüklemesi yapma kararı aldı. Şota’nın Torku Konyaspor maçında Ekici’den tam performans istediğini kendisine ilettiği gelen bilgiler arasında.

AMK Gazetesi