Eto'o Galatasaray'ı affetmedi !

Eto'o Galatasaray'ı affetmedi !

Galatasaray, Antalyaspor'a deplasmanda 4-2 yenildi ve kötü gidişini sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor, Eto'o'nun 2 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçta Galatasaray'ı 4-2 yendi. Sarı-kırmızılı takım üst üste 7. maçında da galibiyet göremedi. 
 
Antalya Arena'da nefes kesen ve gol düellosuna sahne olan karşılaşmada, Akdeniz temsilcisinin gollerini 15 ve 53'te Eto'o, 72'de Emrah Başsan ve 90+1'de Rıdvan Şimşek kaydetti.
 
Galatasaray'ın sayıları ise 40'ta Diego (k.k.) ve 64'te Umut Bulut'tan geldi. Kırmızı-beyazlı ekip bu sonuçla puanını 36'ya yükseltirken, Galatasaray 41 puanda kaldı.
 
 Antalyaspor bu sezon Fenerbahçe'yi de kendi sahasında 4-2 mağlup etmişti. 

MÜTHİŞ MAÇIN ÖZETİ DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

90. DK: Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ın düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. Antalyaspor, Galatasaray'ı evinde 4-2 mağlup ediyor ve puanını 36'ya yükseltiyor. Galatasaray ise 41 puanda kalıyor.

90. DK: Jean Makoun golde asisti yapan oyuncu oluyor.

90. DK: GOOOLL!!! Antalyaspor, Rıdvan Şimşek'in golü ile maçta farkı ikiye çıkarıyor.

90. DK: Umut Bulut topla birlikte hızla ilerleyen Ramon Motta'ya kontrolsüz müdahalede bulununca hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

88. DK: Antalyaspor gole yaklaşıyor. Hızlı gelişen Antalyaspor atağında Jean Makoun pasını ceza sahası içinde boş durumda bulunan Serdar Özkan'a aktarıyor. Serdar Özkan'ın sol çaprazdan sağ ayağıyla yaptığı vuruşunda ise meşin yuvarlak kalenin solundan az farkla auta çıkıyor.

86. DK: Yasin Öztekin ceza sahası içinde ikili mücadele sırasında kendini yere bırakınca hakem Yaşar Kemal Uğurlu hakemi aldatmaya yönelik hareketinden dolayı bu oyuncuyu sarı kartla cezalandırılıyor.

85. DK: Semih Kaya'nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Saso Fornezzi topa rahatlıkla hakim olmayı başarıyor.

76. DK: Sol kanattan kazanılan korneri Yasin Öztekin paslaşarak kullanıyor ardından Emre Çolak'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Antalyaspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

72. DK: Samuel Eto'o golde asisti yapan oyuncu oluyor.

72. DK: GOOOLL!!! Antalyaspor, Emrah Başsan'ın golü ile maçta bir kez daha geçiyor. Hızlı gelişen Antalyaspor atağında Jean Makoun'un defansın arkasına attığı uzun pasa hareketlenen Samuel Eto'o topla birlikte hızla ceza sahsına giriyor ve pasını daha müsait durumdaki arkadaşı Emrah Başsan'a bırakıyor. Emrah Başsan da sağ ayağıyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

70. DK: Ryan Donk ikili mücadele sırasında Jean Makoun'a ayağıyla çok sert ve kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Yaşar Kemal Uğurlu bu oyuncuya direkt kırmızı kartını gösteriyor ve Galatasaray maçta 10 kişi kalıyor.

68. DK: İkili mücadele sırasında Ryan Donk rakibine kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

68. DK: Ceza sahası dışında topla buluşan Lukas Podolski topla birlikte hızla ilerleyerek ceza sahasına giriyor ancak Saso Fornezzi kalesini zamanında terk ederek bu tehlikeyi önlemeyi başarıyor.

66. DK: Antalyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Lionel Enguene oyundan çıkarken, Charles Fernando yerine giren isim oluyor.

64. DK: Lionel Carole golde asisti yapan oyuncu oluyor.

64. DK: GOOOLL!!! Galatasaray, Umut Bulut'un golü ile maçta tekrar eşitliği yakalıyor. Lionel Carole'ün sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Umut Bulut ön direkte topun gelişine yaptığı etkili vuruşuyla Saso Fornezzi'nin solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

62. DK: Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Yasin Öztekin'in ceza alanına gönderdiği ortasında Jean Makoun kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

59. DK: Antalyaspor takımında ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Serge Mbilla Etame oyundan çıkarken, Emrah Başsan yerine giren isim oluyor.

58. DK: Sol kanattan kazanılan korneri Yasin Öztekin paslaşarak kullanıyor ardından Emre Çolak'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Antalyaspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

53. DK: Diego Angelo golde asisti yapan oyuncu oluyor.

53. DK: GOOOLL!!! Antalyaspor, Samuel Eto'o'nun golü ile maçta tekrar öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Lionel Enguene'nın ceza alanına gönderdiği ortasında Diego Angelo kafayla topu kale ağzına gönderiyor. Kale ağzında boş durumda bulunan Samuel Eto'o topun gelişine yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak kendisinin ve takımının ikinci golünü atıyor.

52. DK: Ramon Motta'nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Hakan Balta topu kornere gönderiyor.

50. DK: Yekta Kurtuluş'un ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan kaleye gönderdiği etkili şutunda Fernando Muslera topu güçlükle uzaklaştırmayı başarıyor.

48. DK: Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Yasin Öztekin'in ceza alanına gönderdiği ortasında Antalyaspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

46. DK: Galatasaray ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlıyor. Martin Linnes oyundan alınırken, Koray Günter oyuna dahil oluyor.

46. DK: Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya konuk ekip Galatasaray başlıyor.


45. DK: Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1'lik eşitlikle tamamlanıyor.

45. DK: Müsabakanın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.

44. DK: Lionel Carole'ün sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Antalyaspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

40. DK: GOOOLL!!! Galatasaray, Diego Angelo'nun kendi kalesine attığı golle maçta eşitliği yakalıyor. Lionel Carole'ün sol kanattan ceza alanına gönderdiği pasıyla topla buluşan Lukas Podolski son çizgiye kadar inerek sol ayağıyla çok sert bir şut çekiyor ve meşin yuvarlak kale ağzındaki Diego Angelo'ya çarparak Saso Fornezzi'nin sağından ağlarla buluşuyor.

37. DK: Jean Makoun'un pasıyla rakip yarı alanda topla buluşan Serge Mbilla Etame için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

36. DK: Yasin Öztekin'in pasıyla rakip yarı alanda topla buluşan Lionel Carole için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

34. DK: Kazanılan kornerikullanan Yekta Kurtuluş'un ceza alanına gönderdiği ortasında Galatasaray savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

32. DK: Serdar Özkan'ın sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda Fernando Muslera topu kornere çeliyor.

31. DK: Sol kanattan kazanılan korneri paslaşarak kullanan Yasin Öztekin'in ardından ceza alanına gönderdiği ortasında top doğrudan dışarı çıkıyor.

29. DK: Sağ kanattan Serge Mbilla Etame'nin ceza alanına gönderdiği ortasında Lionel Enguene ön direkte topun gelişine vuruşunu yapıyor ancak top hemen yanındaki Martin Linnes'e çarparak ceza sahasından uzaklaşıyor.

27. DK: Serdar Özkan'ın ara pasıyla sol çaprazda topla buluşan Ramon Motta pas vermekte gecikince top dışarı çıkıyor.

23. DK: Sol kanatta ikili mücadele sırasında Serge Mbilla Etame Lionel Carole'a kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

21. DK: Diego Angelo'nun ceza sahası dışından sol ayağıyla kaleye gönderdiği şutunda meşin yuvarlak kalenin solundan auta çıkıyor.

15. DK: Jean Makoun golde asisti yapan oyuncu oluyor.

15. DK: GOOOLL!!! Antalyaspor, Samuel Eto'o'nun golü ile maçta öne geçiyor. Jean Makoun'un ara pasıyla sol kanatta topla buluşan Samuel Eto'o hızla ilerleyerek ceza alanına giriyor ve Fernando Muslera'nın solundan sağ ayak içiyle yaptığı vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

13. DK: Yasin Öztekin'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda meşin yuvarlak kalenin sağından dışarı çıkıyor.

9. DK: Ceza alanı içinde sağ çaprazda Serge Mbilla Etame'nin topuk pasıyla topla buluşan Samuel Eto'o'nun kaleye gönderdiği şutunda Fernando Muslera topa hakim olmayı başarıyor.

8. DK: Samuel Eto'o'nun pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Jean Makoun'un kaleye göndermek istediği şutunda top Galatasaray savunmasından geri geliyor.

5. DK: Serdar Özkan'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Serge Mbilla Etame için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

3. DK: Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Serge Mbilla Etame için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

2. DK: Serge Mbilla Etame orta sahada topa elle müdahalede bulununca hakem Yaşar Kemal Uğurlu oyunu durduruyor.

1. DK: Hakem Yaşar Kemal Uğurlu maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi ekip Antalyaspor başlıyor.

-Konuk ekip Galatasaray cephesinde ise Aurelien Chedjou, Hamit Altıntop, Sinan Gümüş sakatlıkları nedeniyle, Sabri Sarıoğlu cezası nedeniyle ve Jason Denayer, Selçuk İnan, Wesley Sneijder zorlu Antalyaspor deplasmanında 18 kişilik kadroda yer almıyor.

-Ev sahibi Antalyaspor'da Danilo Campos, Dejan Lazarevic, Chico sakatlıkları nedeniyle, Oktay Delibalta cezası nedeniyle ve Rais M'Bolhi bu karşılaşmada 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

-İki takımın bu karşılaşmaya kadar aralarında yaptıkları 49 müsabakanın 7'sini Antalyaspor, 27'sini ise Galatasaray kazanırken 15 müsabakada ise eşitlik bozulmadı.

-Galatasaray ise 10 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucu elde ettiği 41 puanla ligin 6. sırasında yer alıyor.

-Antalyaspor bu karşılaşmaya kadar ligde aldığı 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet sonucu elde ettiği 33 puanla ligin 12. sırasında yer alıyor.

-Antalya Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.