Fenerbahçe, Cengiz Ünder için kesenin ağzını açtı

Fenerbahçe, Cengiz Ünder için kesenin ağzını açtı
Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder için Marsilya'ya ve milli futbolcuya önerdiği teklif ortaya çıktı.

Yeni sezonda alternatifli bir kadroyla üç kulvarda başarı elde etmek isteyen Fenerbahçe, kadrosuna kattığı isimlerle adından sıkça söz ettiriyor. Tadic, Dzeko, Becao gibi tecrübeli isimlerle kadrosunu güçlendiren Sarı-Lacivertliler, Türk oyuncular transfer ederek kuralara takılmak istemiyor.

 İsmail Kartal’a kaliteli Türk futbolcu havuzu sunmak isteyen Fenerbahçe kurmayları son olarak her iki bekte de görev alabilen Mert Müldür’ü kadrosuna katmıştı.

 Hücumda da kaliteli bir ismi takımda görmek isteyen Kartal, Marsilya forması giyen Milli oyuncu Cengiz Ünder’i istemişti.

Marsilya ile transfer görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe kurmayları sundukları ilk teklifte Marsilya tarafından olumsuz dönüş almıştı.

 Yeni bir teklifle Fransız devinin kapısını çalan Sarı-Lacivertliler Marsilya ile anlaşmaya çok yaklaştı.

 Buna göre Sarı Kanarya, Cengiz Ünder için 9 milyon euro bonservis bedeli teklif ederken 5 milyon euroluk bonus içeren bir paket önerdi.

 Marsilya tarafının bu teklife sıcak baktığı iddia edilirken, Cengiz Ünder’in Fenerbahçe’ye transfer olma ihtimalinin arttığı öğrenildi.