Fenerbahçe yıldız peşinde !

Fenerbahçe yıldız peşinde !

Fenebahçe Yönetimi, Sportif ve Teknik Direktör konularını çözdükten sonra tamamen transfere odaklandı.

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Vitor Perreira’nın raporu doğrultusunda savunma, orta saha ve hücum hattı için ciddi isimlerle görüşmeler yürütüyor. Bu oyuncuların başında Chelseali Muhammed Salah, Manchester Unitedlı Nani ve Van Persie, Tottenhamlı Younes Kaboul ve Chelseali Obi Mikel bulunuyor

Fenebahçe Yönetimi, Sportif ve Teknik Direktör konularını çözdükten sonra tamamen transfere odaklandı.

Bir süre önce İngiltere’ye giden ve çeşitli çalışmalarda bulunan Sportif Direktör Terraneo dün sabah bir kez daha Ada’nın yolunu tuttu. Bu seyahate Başkan Aziz Yıldırım da eşlik etti. Yıldırım’ın İngiltere’de eşi ve kızı ile buluştuğu ancak Terraneo’nun yapacağı bazı görüşmelere de katılacağı bildirildi.

Göreve geldikten sonra ikinci kez İngiltere’ye giden Terraneo’nun en az bir transferle Türkiye’ye dönmesinin beklendiği kaydedildi.

Sarı-lacivertliler, orta saha, savunma ve forvet hattı için ciddi isimlerle görüşmeler yürütüyor. Bu isimlerin başında Chelsea’nin, Fiorentina’ya kiraladığı Muhammed Salah da bulunuyor. Basel’deki performansıyla Chelsea’ye transfer olan Mısırlı futbolcu, fazla forma şansı bulamadığı için sezonu İtalya’da geçirmişti. Orta sahadaki etkili oyununu 16 maçta attığı 6 golle süsleyen Salah’ın birçok talibinin olması bu transferi güçleştiriyor. Yönetimin bunu dikkate alarak kiralık formülünü düşündüğü öğrenildi.

İKİ UNİTEDLI  

Sarı-lacivertlilerin listesinde Manchester United forması giyen iki isim de var. Sezonu Sporting Lizbon’da kiralık geçiren Nani ile takımdan ayrılmaya hazırlanan Van Persie için de girişimler başladı.    

Bu isimlerin dışında Chelsea’nin orta oyuncusu Obi Mikel ile Tottenhamlı savunmacı Younes Kaboul’un da gündemde olduğu ifade edildi.

Sportif Direktör Terraneo’nun hafta sonunu bu isimlerin kulüpleri ile yapacağı görüşmelerle geçireceği ve en az bir transferin bitirilmesinin planlandığı kaydedildi. Başkan Aziz Yıldırım da bu konuda İtalyan futbol adamına destek sağlayacak.

Sporting Lizbon altyapısından yetiştikten sonra 2007’de Manchester United’a transfer olan Nani, geçtiğimiz sezonu ise Sporting Lizbon takımında kiralık olarak geçirdi. Ligde 27, Şampiyonlar Ligi’nde 5 ve kupada 3 maçta forma giyen Portekizli futbolcu toplam 12 gole imza attı. 83 kez milli takım forması giyen oyuncu sezonu 8 de asistle tamamladı.

Milliyet