Fenerbahçe'de şampiyonluk planı

Fenerbahçe'de şampiyonluk planı

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışını sonuna kadar sürdürmeye niyetli görünüyor...

Fenerbahçe’de şampiyonluk hesapları şaşmasına rağmen yöneticiler 6 haftada her şeyin değişebileceğini, bunun örneklerinin yaşandığını belirttiler.

Fenerbahçe Yönetimi, Galatasaray derbisinde kaçan iki puanla beraber şampiyonluk yarışındaki hesaplarında da şaştı. Daha önce zirve yarışıyla alakalı planlar yapan yöneticilerin, rakiplerinin Torku Konyaspor ve Sivasspor deplasmanında puan kaybı yaşayacaklarını düşündükleri ancak son alınan beraberliğin işleri çıkmaza sürüklediği belirtildi.

Son üç haftada kaybedilen 7 puana ve liderle aradaki 5 puanlık farka rağmen Fenerbahçe yarışı sonuna kadar sürdürmeye niyetli. Geçmiş dönemde yaşanan şampiyonluk yarışlarını örnek gösteren sarı-lacivertli yöneticiler, şu an için tek yapacaklarının kalan altı maçı kazanmak olduğunu ifade ettiler.

Kalan haftalarda lider Beşiktaş’ın olası puan kayıplarının bu mücadeleyi son haftaya taşıyabileceği fikri de Fenerbahçe cephesinde hakim. Bu sebeple şimdilik takımla ilgili radikal bir karar alınmayacak.

Yöneticiler şu anki tablo için teknik heyet ve takıma tepkili olsa da soğukkanlılığı elden bırakmayacak. Yakın tarihte Fenerbahçe’nin üç kez son maçta şampiyonluğu kaybettiğinin altı çizilirken, yine aynı durumun yaşanabileceği ancak bunun için kendilerinin fire vermemesi gerektiği kaydedildi.