Fenerbahçe'nin santraforu Fernandao !

Fenerbahçe'nin santraforu Fernandao !

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin maç kadrosu belli oldu.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 14. hafta maçında yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Dünkü antrenmana takımla başlayan ancak ağrıları dinmeyince özel program dahilinde çalışan Van Persie bugün de takımla çalışamayıp bireysel antrenman yaptı. Hollandalı'nun yerine Fernandao ilk 11'de sahaya çıkacak.


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın  deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin maç kadrosu belli oldu.
 
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör  Vitor Pereira, Gaziantep'e gidecek kafilede 19 oyuncuya yer verdi.
 
Ağrıları süren Hollandalı golcü Robin van Persie'nin alınmadığı  kadroya sakatlıkları süren Raul Meireles, Mehmet Topuz ve Hakan Çinemre de dahil  edilmedi. Herhangi bir sakatlığı bulunmayan savunma oyuncusu Abdoulaye Ba da  Gaziantep'e götürülmedi.
 
Fenerbahçe'nin Gaziantepspor maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
 
Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer,  Michal Kadlec, Bruno Alves, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Hasan  Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk,  Volkan Şen, Lazar Markovic, Luis Nani ve Fernandao.
 
Sarı-lacivertli kafile, saat 15.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan  kalkacak özel uçakla Gaziantep'e gitti.