Fenerbahçe'ye inanılmaz teklif ! 72 milyon TL

Fenerbahçe'ye inanılmaz teklif ! 72 milyon TL

Fenerbahçe'nin futbolcularına Çin kulüplerinin ilgisi devam ediyor.

Luis Nani ile Robin Van Persie için Sarı-Lacivertli kulübün kapısını çalan ve ret cevabı alan Çin kulüpleri bu kez Fenerbahçe'nin yerli futbolcularına kapak atmaya çalıştığı bildirildi.

Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere Çin kulübü Beijing Guoan, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olmalarına rağmen Caner Erkin için 7 milyon...

Yine Gökhan Gönül için de 7 milyon olmak üzere toplam 14 milyon Euro'luk bir paketle Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

Kadrosunu Adriano ve Guarin ile güçlendiren bir başka Çin kulübü Jiangsu Suning ise Mehmet Topal için 8 milyon Euro'luk bir bir teklif sundu.

Üç oyuncu için teklif edilen toplan rakam 22 milyon euro (72 milyon TL) Çin'de transfer sezonu ise 26 Şubat'ta sona erecek.

Ancak devre arasındaki ara transfer döneminde finansal fair play kurallarını gözeterek özellikle forvet hattında takviyeye ihtiyacı olmasına rağmen transfer yapmayan Fenerbahçe 3 futbolcusu için gelen teklifleri geri çevirdi.

YILDIRIM: ŞU ANDA OYUNCU KAYBEDEMEYİZ
Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu üyelerine, "Gelen teklifler son derece cazip. Hele hele 3 futbolcunun da sözleşmelerinin sezon sonunda sona erecek olması hesaba katıldığında teklifin cazibesi daha da artıyor. Ancak zaten ara transfer dönemini boş geçtiğimiz bir dönemde 3 kulvarda şampiyonluk mücadelesi verirken oyuncu kaybedemeyiz. En yüksek teklif Nani için gelmişti ama onu da zaten kabul etmemiştik" ifadesini kullandığı bildirildi.

Takvim