Fernando Muslera'ya terapi !

Fernando Muslera'ya terapi !

Son haftalarda hatalı goller yiyen Fernando Muslera'nın morali epey bozuk..

Süper Lig’de özellikle bu sezon yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilmeye başlanan Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera’ya özel ilgi gösteriliyor. Çaykur Rizespor maçı sonrasında takımı beklemeden stadı terk eden Uruguaylı file bekçisinin morali hayli bozuk.

Önündeki defans bloğuyla bir türlü istediği iletişimi kuramayan başarılı kaleci, Fenerbahçe derbisi öncesinde kampa alındı. Kaleci antrenörü Claudio Taffarel, öze lolarak ilgilendiği Nando’yu, derbi için mental ve fiziksel olarka hazırlamaya çalışıyor.

RIEKERINK: “GOL YEMEYİN”

Geçici olarak Galatasaray’da teknik direktörğlğk koltuğuna oturan Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe erbisinin hazırlıklarını sürdürürken özellikle defansa uyarılarda bulundu.

Hollanalı hoca, “Rakibimiz gol bulmakta zorlanıyor. İyi bir takım defansı ile onları durdurabilir, sonra kendi istediğimiz skoru bularak maçı kazanabiliriz” diye oyuncularına seslendi. Eskişehir ve Rizespor maçlarında öne geçmelerine rağmen kazanamayan Cimbom, bir mağlubiyet ve bir beraberlik ile hüsran yaşamıştı.