Galatasaray, Icardi'nin alternatifini buldu!

Galatasaray, Icardi'nin alternatifini buldu!
Güncelleme:

Galatasaray’da gelecek sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken Sarı-Kırmızılı ekip kadrosuna tecrübeli bir forvet katmak isterken gözünü Lukaku’ya çevirdi.

Geride kalan sezonda gösterdiği performansla şampiyonluk ipini göğüsleyen Okan Buruk ve öğrencileri, taraftar ve camiasını memnun etmeyi başarmıştı. Teknik adam Okan Buruk’un takımın başına geçmesiyle saha içindeki oyun anlayışında köklü bir değişime giden Sarı-Kırmızılılar kadrosuna kattığı kaliteli isimlerle şampiyonluğa yürümüştü.

Kadroda bulunan mevcut isimlerin yanında kadroya katılan yıldız isimleri de kendi oyun sistemine dahil eden başarılı teknik adam elindeki bütün oyunculardan alabildiği en iyi verimi almayı başardı. Ortaya koyduğu futbolla liderlik koltuğunu uzun süre bırakmayarak şampiyonluğa ulaşan Cimbom, ezeli rakipleri karşısında da unutulmaz galibiyetler almayı başardı.

Sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşayan Sarı-Kırmızılılarda Okan Buruk ve yönetimin yeni sezondaki hedefi üç kulvarda da yarışmaya girebilecek alternatifli bir kadro kurmak oldu. Şampiyonluk havasını üzerinden kısa sürede atan Galatasaray kurmayları yeni sezonda da kurulacak kadroyla hem Avrupa’da hem Süper Lig’de başarı sağlamak istiyor. Kadrosunda bulunan kiralık oyuncuların performansından memnun olan teknik adam öncelik olarak iç transferlerin bitirilmesini istemişti.

Golcü oyuncu Mauro Icardi’yi takımda görmeyi çok isteyen tecrübeli teknik adam oyuncunun bonservisinin alınması gerektiğini yönetime bildirmişti. Bunun üzerine çalışmalara başlayan Sarı-Kırmızılı yönetim oyuncu ve takımıyla her konuda anlaştı. Yakında takıma katılacak olan golcü oyuncunun yanında kadroda tecrübeli bir forvet daha isteyen Okan Buruk, yönetime raporunu sundu. Teknik adam Okan Buruk’un isteklerine göre transfer çalışmalarını sürdüren yönetim tecrübesiyle kadroya güç katacak bir isim ararken aradığı ismi İngiltere’de buldu.

Köklü bir değişime giden Chelsea’da forma giyen dünya yıldızı golcü oyuncu Lukaku’yu gözüne kestiren Galatasaray kurmayları oyuncunun şartlarını araştırıyor. Kadrosundaki birçok oyuncuyla yollarını ayıran Chelsea’da Lukaku’da gelecek sezon kadrosunda düşünülmüyor. Lukaku’ya yeşil ışık yakan Buruk’tan sonra oyuncu için resmi adımlar atmayı planlayan Cimbom, oyuncuyu kiralamak istiyor.