Galatasaray, Oumar Niasse ile anlaştı

Galatasaray, Oumar Niasse ile anlaştı
Güncelleme:

Gelecek sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray'ın bonservisi Everton'da olan Oumar Niasse'yi kiralamak istediği öğrenildi.

Lukas Podolski’yi Vissel Kobe’ye gönderen ve forvet hattında eksik kalan Galatasaray, dünya yıldızı Mario Balotelli ile ilgilenirken, sarı kırmızılı kulübün diğer yandan eski aşkı Oumar Niasse’yi kiralamak istediği ortaya çıktı.

EVERTON'DA YAPAMADI AMA HULL CİTY FORMASIYLA 'BEN BURADAYIM' DEDİ

Lokomotiv Moksova’dan 18 milyon Euro karşılığında Everton’a transfer olan, fakat Ronald Koeman engeline takılan Niasse bir başka Premier Lig ekibi Hull City’e kiralanırken, 27 yaşındaki golcü futbolcunun Hull formasıyla 15 maçta 4 gole imza atması Niasse üstündeki soru işaretlerini ortadan kaldırmaya yetti. Burak Yılmaz’dan sonra fuleli ve defans arkasına sarkabilen bir forvet arayan Galatasaray’ın Niasse görüşünde birleştiği öğrenilirken, Senegalli yıldızın Süper Lig’e geri dönmek için can attığı öğrenildi.

EREN DERDİYOK - NİASSE İKİLİSİ İŞ YAPAR

Hollanda Milli Takımı'nın Advocaat ismini açıklaması, Barcelona'nın ise Valverde ile anlaşmaya yakın olmasından sonra Everton'da kalması hemen hemen kesinleşen Koeman'ın, Oumar Niasse’nin transferi bir hayli kolay hale getireceğe benziyorken, Galatasaraylı yöneticilerin ‘Eren – Niasse’ ikilisinin takıma büyük fayda sağlayacağı şeklinde görüş bildirdiği ifade edildi.

Star