Galatasaray'a gece yarısı protesto şoku

Galatasaray'a gece yarısı protesto şoku

Galatasaray, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda öfkeli bir grup taraftarca karşılanarak protesto edildi.

Spor Toto Süper Lig 23. hafta maçında deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 yenilen Galatasaray futbol takımı kafilesi İstanbul'a dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftar tarafından protesto edildi.

Kötü günler geçiren Galatasaray'da, ligin 23. haftasında alınan 2-0'lık Gaziantepspor mağlubiyeti, bardağı taşıran son damla oldu. İlk olarak Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda bulunan Sarı Kırmızılı taraftarlar taraftarlar, ardından da sosyal medyada ünlü isimlerin de dahil olduğu birçok kişi Teknik Direktör Mustafa Denizli ve yönetimi istifaya çağırdı.

Futbolculara küfür

Maçın ardından uçağa binerek İstanbul yoluna düşen Sarı Kırmızılı kafileyi, Atatürk Havalimanı'nda da kötü bir sürpriz bekliyordu. Karşılaşmanın sona ermesinin üzerinden yaklaşık 3,5 saat geçmesine ve sabah iş günü olmasına karşın bir grup taraftar, Galatasaray kafilesini havaalanında bekledi. Oyuncu ve teknik ekibin otobüse binişi sırasında ise Atatürk Havalimanı "Denizli istifa, yönetim istifa" sesleriyle adeta inledi. Öfkeli taraftar grubu kafileyi yuhalarken, zaman zaman futbolculara küfür ettikleri de görüldü.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, maç sonrasında yaptığı açıklamada. Pazartesi günü Başkan Dursun Özbek'le büyük çaplı bir toplantı yapacağını ve ayrılma kararını bildireceğini açıklamıştı.