Galatasaray'a özel hazırlık !

Galatasaray'a özel hazırlık !

Trabzonspor, Galatasaray maçına yaşam koçuyla hazırlanıyor

Trabzonspor'un yaşam koçu, bordo mavili takımın İstanbul’da pazar günü oynayacağı Galatasaray maçından galibiyetle ayrılacağını söyledi.

Trabzonspor’un Kayserispor karşısında 2-1 kazandığı maç öncesi takıma yaşam koçluğu yapan Ömer Çam, “Bu desteği ilk olarak 1461 Trabzon’da uyguladık. Ardından Teknik Direktör Hami Mandıralı benimle temasa geçti. Sürekli teknik adam ve oyuncu değiştiriliyor. Oyuncularda motivasyon düşüklüğü vardı. Bir takım olduklarını hatırlattım. ‘Stresi yönetirseniz basamak, yönetemezseniz yük olur’ dedim. İki gün oyuncularla eğitim yaptık. Üçüncü gün maçı kadroda olmayan futbolcularla seyrettim ve galibiyet geldi” dedi.
 
“HİKAYEYİ YENİDEN YAZIN”
Bordo-mavililerin yaşam koçu, “Oyunculara bu hikayeyi yeniden yazmalarını söyledim. Hikaye Kayserispor karşısında başladı. Hafta sonu da takımın yanına gideceğim. Trabzonspor’daki bu olumlu hava sürecek ve Galatasaray’ı yenecekler. Eğitim verdiklerim arasında en çok Erkan’ın etkilendiğini gördüm. Onur ile de takım liderliği konusunda daha etkin olması konusunda konuştum. Takıma galibiyet hediyesi olarak, kitabımı özel not yazarak dün gönderdim” ifadesini kullandı.
 
AMK