Galatasaray'dan Leiva çıkarması !

Galatasaray'dan Leiva çıkarması !

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Liverpool’un ön liberosu Lucas Leiva için ‘Ada’ya gitti.

Liverpool yöneticileri ile bir araya gelen Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Lucas Leiva için 4.5 milyon Euro’luk teklif
yaptı. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Brezilyalı oyuncu da ikna edildi.

Galatasaray transferde rotayı İngiltere’ye çevirdi. Sarı-kırmızılıların futbol direktörü Cenk Ergün, geçen hafta Manchester City’nin golcüsü Bony için İngilizlerin kapısını çalmış ve pazarlıklara başlamıştı. Ergün, bu kez de Liverpool’un başarılı ön liberosu Lucas Leiva’yı, Aslan yapabilmek için girişimlerine başladı. Galatasaray, Brezilyalı oyuncunun gelecek sezon sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle 4.5 milyon Euro’luk bir teklifte bulundu.

LEIVA’DAN SONRA SIRA BONY’DE

İngilizlerin, Leiva’dan para kazanmak istediği ve Cenk Ergün’ün önerisine olumlu yaklaştığı belirtildi. Galatasaray yönetimi bir kaç gün içinde transferi sonlandırmak istiyor. Lucas Leiva ile de temasa geçen sarı-kırmızılı yönetim, futbolcuyu gelmeye ikna etti. Liverpool “tamam” derse, sambacının transferi resmen açıklanacak. Futbol Direktörü Cenk Ergün daha sonra tüm mesaisini Manchester City’nin golcüsü Bony’yi bitirmeye harcayacak.

AMK Gazetesi