Galatasaray'dan transfer seferi

Galatasaray'dan transfer seferi

Galatasaray, bu hafta büyük bir transfer operasyonuna başlıyor.

Sarı-kırmızılılarda, futbolun beyin takımına giren eski başkanlardan Alp Yalman ve futbol direktörü Cenk Ergün, İngiltere’de görüşmelerde bulunacak.
 
Galatasaray’ın transfer gündeminin bir numarasında, sürpriz bir isim Moussa Dembele var. İngiltere Championship kulüplerinden Fulham’ın genç yıldızının bonservisi elinde ve birçok kulübün transfer gündeminde yer alıyor. Cenk Ergün’ün, yakın geçmişte yaptığı Londra seyahatinde 19 yaşındaki Dembele’nin menajeri ile yaptığı ön görüşmede olumlu cevap aldığı öğrenildi.
 
Dembele aynı zamanda Fransa U20 Milli Takımı’nda da yer alıyor ve Football League Yılın Genç Futbolcusu Ödülü’ne aday gösterilmiş bir isim... Galatasaray bonservisi elinde olan genç yıldız adayını transfer edip, gelecek yıllarda da ciddi rakamlara Avrupa’ya satmayı planlıyor. İkili diğer transfer görüşmeleriyle ilgili de çalışmalarda bulunacak.
 
15 gol attı
 
Fransız forvet, Fulham’da geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koydu. Genç futbolcu, İngiltere Championship’te 43 maçta 3365 dakika forma giyerken rakip fileleri de 15 kez havalandırdı.

Milliyet