Galatasaray'dan Umut'a cevap !

Galatasaray'dan Umut'a cevap !

Galatasaray'ın eski futbolcusu Umut Bulut'un suçlamalalarına Levent Nazifoğlu cevap verdi.

Sarı-kırmızılı yönetici, Umut’un açıklamalarını ‘terbiyesizlik’ olarak yorumlarken, “Haddini aşan bir açıklama. Ben paralı eleman değilim. Her şeyin para olduğunu zannettiği için benim de para aldığımı zannediyor! Gönül bağı ile çalışıyoruz biz” dedi.

Galatasaray, Kayseri’de Süper Lig’deki ilk puanlarını kaybederken eski oyuncusu Umut Bulut’un açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Tecrübeli oyuncu maçtan sonra futbolun yeni patronu Levent Nazifoğlu’nu hedef alarak, “Ben de diyorum ki sen kimsin! Sen G.Saray’ın paralı elemanısın... Yönetici misin, başkan mısın?” ifadelerini kullanmıştı.

Milliyet’e konuşan Nazifoğlu, Umut Bulut’un hakaret dolu sözlerini “Terbiyesizlik” olarak yorumlarken, “Haddini aşan bir açıklama. Ben paralı eleman değilim. Her şeyin para olduğunu zannettikleri için benim de para aldığımı zannediyor! Gönül bağı ile çalışıyoruz biz. Parasız elamanım!” dedi.

‘Selçuk kaptanımız’

Levent Nazifoğlu bu konuyla ilgili son olarak, “Umut, Olcan ve Tarık için ‘Delikanlı ve karakterli çocuklardır. Yatarak para kazanmazlar’ diyen de bendim. Ne oldu da düşüncemiz değişti. Bunu sorgulamak gerek” ifadelerini kullandı.

Nazifoğlu, Kayseri maçından kenara alınan ve performansı eleştirilen Selçuk İnan’la ilgili olarak ise, “Selçuk bizim kaptanımız. Kayseri maçında öyle denk geldi. Yarın da Tolga çıkar belki. Hoca bir şeyler görmek ve denemek istiyor. De Jong son gün gelmese bu denemeler belki olmazdı. Selçuk, Tolga ve De Jong değişmeli olarak sahada olacaklar. Bunun kararını ise hoca verir. Deneme safhasında böyle kararlar olabilir” diye konuştu.

Selçuk yine kesik

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, Kayseri maçında kenara aldığı Selçuk İnan’ı bu kez 11’den kesiyor. Hollandalı teknik adamın ikinci yarıda ortaya konan oyunu beğendiği ve De Jong’un durumunun ciddi olmamasıyla beraber tercihini orta sahada De Jong-Tolga olarak belirlediği öğrenildi. Böylece Galatasaray’da Çaykur Rizespor ile oynanacak maçta orta göbekte Tolga Ciğerci ile De Jong görev yapacak. İkinci devrede Yasin’in yerine giren Josue’nin performansından memnun kalmayan Riekerink’in o bölgede ise Sinan Gümüş’ü ya da iyileşmesi durumunda Podolski’yi değerlendireceği öğrenildi.

‘Birileri algı oluşturuyor’

Kayserispor ile oynanan maçta ikinci yarıya çıkmayan Selçuk İnan’ın soyunma odasında arkadaşlarına dert yandığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun maçın ardından, “Yıllardır burada oynuyorum, terimin son damlasına kadar mücadele ediyorum. Birileri bir algı oluşturularak ihalenin benim üzerime kalması için çalışıyor. Bu konuyu hafta içerisinde Riekerink’le de konuşacağım” dediği öğrenildi.

Milliyet