Galatasaray’da son aday Uğur Demirok

Galatasaray’da son aday Uğur Demirok

Galatasaray’a transfer etmek istediği, ancak Trabzonspor’un bitirdiği başarılı oyuncu teknik heyetin kararıyla gözden çıkarıldı.

Hamzaoğlu'nun Galatasaray'a çok istediği Akhisar'dan eski öğrencisi Uğur Demirok, Trabzon'da gözden çıkarıldı. Kulüp arayan stoper için Sarı-Kırmızılılar devreye girdi.

Stopere bir takviye yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine flaş bir isim girdi: Uğur Demirok... Hamza Hamzaoğlu’nun göreve geldiğinde Galatasaray’a transfer etmek istediği, ancak Trabzonspor’un bitirdiği başarılı oyuncu teknik heyetin kararıyla gözden çıkarıldı. Kendisinden kulüp bulması istenen 26 yaşındaki oyuncu yeniden Aslan’ın gündemine geldi. Sarı-Kırmızılı takımın altyapısından yetişen, Kartalspor’da Semih Kaya’yla birlikte görev yapan Uğur, Hamza hocanın Akhisar Belediyespor’da 3 yıl boyunca savunmadaki en güvendiği isimdi. Edinilen bilgiye göre Uğur’u takımında görmek isteyen Hamzaoğlu, yönetime bu yönde raporunu verdi.

Maliyeti de uygun

550 bin Euro’ya transfer edilen Uğur Demirok için Trabzonspor’un da zorluk çıkarmayacağı, sözleşmesi devam eden futbolcuyu bu rakama serbest bırakacağı ifade ediliyor.

Savunmaya Samba önerisi

Trabzonspor’un geçtiğimiz günlerde şehre getirip çıkan pürüzler nedeniyle transferinden vazgeçtiği Christopher Samba, menacerler tarafından stoper arayışında olan Galatasaray’a önerildi. Son olarak Dinamo Moskova forması giyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcuya temkinli yaklaşan Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bu konuda vereceği rapora göre hareket edecek.

Yine yeniden Niasse

Hamza hocanın Akhisar’da parlattığı bir diğer isim olan Oumar Niasse, yeniden tecrübeli hocayla çalışmak için hayli istekliydi. Ancak listedeki diğer isimler üzerine yoğunlaşan Sarı-Kırmızılılar, Lokomotiv Moskova’da forma giyen Senegalli’yi askıya almıştı. Son alınan bilgilere göre Aslan, bu oyuncu için yeniden devrede. Bursa’dan aldığı teklifi reddeden ve dün takımında attığı golle formda olduğunu gösteren 25 yaşındaki futbolcunun kulübüyle görüşmeler yeniden başlayacak.

Fanatik