Galatasaraylılara Icardi için kötü haber

Galatasaraylılara Icardi için kötü haber
Güncelleme:

Galatasarayın yanı sıra İspanya, İtalya ve Suudi Arabistan ekiplerinin de ilgilendiği Arjantinli santrfor için flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre, Al Shabab Kulübü, Icardi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Al Shabab'ın kadrosunu uluslararası oyuncular ve antrenörlerle güçlendirmek istediği ve listesinin başında da Icardi'nin olduğu belirtildi.

Öte yandan Suudi Arabistan temsilcisinin teknik adam listesinde ise PSG'den ayrılması beklenen Christophe Galtier'in olduğu vurgulandı.

Futbolcu Icardi, geçen sezon 24 Süper Lig maçında 22 gol atarak, kazanılan şampiyonlukta başrol oynamıştı. 30 yaşındaki futbolcu 7 de asist yaparak dikkat çekmişti.

PSG ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Icardi'nin ismi daha önce Roma, Atletico Madrid ve Juventus'la da anılmıştı.

Öte yandan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur da katıldığı bir televizyon programında Icardi transferine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Açıklamasında şöyle konuştu:

"Hepimizin en önemli hedefi Mauro Icardi. Muazzam bir uyum sağlamış müthiş bir oyuncu ve karakter. Muazzam bir ahlakı var. Tam Atamızın Zeki çevik ve ahlaklı sözüne uyan bir oyuncu. Elimizden geleni yapacağız ama taraftarımız beni tanıyor. Gerçeği konuşmamız lazım. Suudi Arabistan gerçeği var. O gerçek olmasaydı konuşabilirdik. Bunu aşmak için çok çaba sarf ediyoruz. Çok üst düzey rakamlar verdiğinde futbolcular bir sene ailesinden uzak kalabilir."