Gökhan Töre'ye yeni teklif

Gökhan Töre'ye yeni teklif

Beşiktaş Yönetimi, İngiliz kulübünden gelen ikinci öneriyi düşünmeye başladı.

Gökhan Töre için West Ham United’dan geçtiğimiz günlerde gelen kiralama teklifini geri çeviren Beşiktaş Yönetimi, İngiliz kulübünden gelen ikinci öneriyi düşünmeye başladı.

Kiralama bedeli olarak bu kez 3 milyon euro öneren West Ham’ın yeni teklifini cazip bulan siyah-beyazlılar satın alma opsiyonu olarak belirlenen 10 milyon euroyu arttırmaya çalışıyor.

Gökhan’ın kiralanması durumunda hem bu oyuncuya yıllık ücret ödemeyecek hem de üç milyon euroyu kasasına koyacak olan Beşiktaş Yönetimi, bu transfere onay verip vermeyeceğini kendi arasında yapacağı toplantıda karara bağlayacak.

Veli umut dolu

Yeni sezonda ilk 11’e geri dönmeyi hedefleyen Veli Kavlak, West Ham United’ı çalıştıran eski hocası Slaven Bilic’le zaman zaman konuştuklarını bildirdi. Radyospor’a konuşan tecrübeli futbolcu, “Bilic’le arada sırada konuşmalarımız oldu. Sağlık durumumla ilgili konuştuk, transferle ilgili değildi. Sakatlık yaşamasaydım olabilirdi” dedi.

Tatilde özel antrenmanlar yaptığını bildiren Veli, “Çalışmalara erken başladım. Yeni sezona iyi ve hazır başlamak istiyorum. Tatil bana iyi geldi, güzel hazırlandım. Eski seviyeme gelmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.