Gomez'de her şey bitmedi !

Gomez'de her şey bitmedi !

Beşiktaş'ta Gomez'in geri dönme umudu ortaya çıktı.


Yeni sezon öncesi forvet hattını güçlendirmek için hazırlanan Beşiktaş’ta yoğun bir çalışma sürüyor. Siyah-beyazlı yönetim, Mario Gomez’i geri getirme konusunda her geçen gün umutlarını artırıyor. 
 
Daha önce politik olaylardan dolayı Türkiye’ye sıcak bakmayan ve birçok kulübün listesinde olan Gomez, aradığı teklifleri bir türlü bulamadı.
 
West Ham United’ın da listesinde olan Alman oyuncuya istediği paranın verilemeyeceği öğrenildi. Beşiktaş’tan geçen sene aldığı paraya yakın bir rakam istemesi nedeniyle, West Ham, Mario Gomez transferini rafa kaldırdı. Bu gelişmeden sonra Beşiktaş Yönetimi’nin önündeki tek engelin Wolfsburg olduğu bildirildi.
 
Alman kulübünün, Gomez’i ısrarla istemesi nedeniyle beklemede kalan siyah-beyazlı yönetim, transfer çalışmalarını da buna göre şekillendiriyor. İngiltere’den Wilfried Bony, Mario Balotelli, Emmanuel Adebayor ve Loic Remy, Türkiye’den de Samuel Eto’o gibi yıldızlarla görüşen Beşiktaş Yönetimi, Gomez’den gelecek habere göre strateJi belirleyecek. Mario Gomez’in geri gelmesi konusunda umudu bir hayli yüksek olan siyah-beyazlı yönetim, prensipte anlaştığı Eto’o ile sözleşme imzalamıyor. Şu ana kadar istediği gibi bir teklif bulamadığı için tatilini sürdürmeye devam eden 31 yaşındaki Gomez, Wolfsburg ile anlaşamazsa büyük ihtimalle Beşiktaş ile masaya oturacak.
 
Alman oyuncunun, Beşiktaş’ın teklifini kabul etmesi halinde, Fiorentina ile iyi ilişkileri olan siyah-beyazlıların, bonservis ödemeyeceği iddia edildi. Ayrıca Beşiktaş, Mario Gomez ile yeniden sözleşme imzalaması durumunda, Vodafone Arena’da taraftara açık bir imza töreni yapmayı planlıyor.

Milliyet