Hamza Hamzaoğlu'dan Serdar Aziz açıklaması

Hamza Hamzaoğlu'dan Serdar Aziz açıklaması

Hamza Hamzaoğlu, Amedspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Amedspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, Serdar Aziz'in transferi hakkında da konuştu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Amedspor ile karşılaşacak. Bu mücadele öncesinde, yeşil beyazlı kulübün teknik adamı Hamza Hamzaoğlu, ASpor'a açıklamalar yaptı. Hamzaoğlu, "Grup aşamasını çok iyi geçtik. Bizim açımızdan çok iyi olduğu. Gençlerimizi gördük, bazı oyuncularımızı kazandık. Kendi sahamızda oynayacağız, Amedspor'a karşı oynayacağız. Onları tebrik ediyorum. Alt liglerdeki takımların Ziraat Türkiye Kupası'nda olmaları çok güzel bir olay. İnşallah yarın da kazanarak çeyrek final ve yarı finale devam edeceğiz." diyerek kupadaki hedeflerini belirtti.

Diğer kulüpler, kupada gidebildiğimiz kadar gidelim, maddi anlamda katkı olsun diyor. Oyuncular biraz daha tanınalım diye mücadele ediyor.

Furkan olsun, Emre olsun. Bugüne kadar şans verebildiğimiz oyuncular. Altyapılara daha fazla destek vermeliyiz. Onların bu performansları önemli. Gençleri yetiştirmek emek ister, sabır ister. Her şeyin önemlisi idealist bir hoca olmayı gerektirir.

Kupaya Avrupa'ya gitmenin en kolay yolu olarak bakalır. Burada da güçlü takımlarla oynuyorsunuz. Bizim de hedefimiz bu sene kupayı alıp, Avrupa'da seneye mücadele etmek. Yeni stadımızda mücadele edip, misafirperverliğimizi göstermek.

Transfer sinyalini verdi

Gönderdiğimiz arkadaşlarımız oldu. Batalla'yı transfer ettik ama maça yetişemeyebilir. Bundan sonra iki günümüz var ama transferin son günleri hareketli yaşanıyor biliyorsunuz. Bir iki transfer daha yapabiliriz. İnegölspor ve Yeşil Bursaspor gibi ekipleri de güçlendirmemiz lazım.

Serdar Aziz'in transferi hakkında...

Serdar iyi bir oyuncu, takım kaptanımız. İstenmesi çok doğal. Ama devre arasında göndermeyi düşünmüyoruz. Kendisi de gitmeyi düşünmüyor. Ama sezon sonunda iyi bir kulübe gitmek isteyebilir. Bizim isteğimiz yurtdışına gitmesi. Ama şu an için transfer olması gibi bir durum yok.

Taraftara mesaj

Bizi seven bütün şehir inandı, kenetlendi. Sadece bu yılı değil ilerleyen yılları da düşünmemiz gerekiyor. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi sadece destekleyerek, bize katkıda bulunsunlar.