Hamzaoğlu'na ilginç benzetme

Hamzaoğlu'na ilginç benzetme

Albayrak yemekteki sohbette Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın Alex Ferguson'u olacağını söyledi.

Galatasaray’ın Alanya’daki devre arası kampını takip eden basın mensupları sarı kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na yemek verdi. Albayrak yemekteki sohbette Hamzaoğlu’nun Galatasaray’ın Alex Ferguson’u olacağını söyledi. Konuşma üzerine Twitter’da ‘Hamza Ferguson’ kullanıcı hesabının açıldığı görülmesi üzerine Hamza Hamzaoğlu gülerek, “Bu ben değilim” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu basın mensuplarının yemek davetinde, ülke futbolu olarak sabırsız bir yapıda olduğumuzu ve genç futbolculara gerekli şansın verilmediğini belirtti.

Hamzaoğlu konuşmasında, “Futbolcuyu bir meyve gibi düşünelim. Biz meyvenin olgunlaşmasını engelliyoruz. Meyvenin ağaçta olgunlaşmasını beklemiyoruz. ‘Aman biri gelir alır’ diye hemen o meyveyi ekşi ekşi yemeye çalışıyoruz. Halbuki biraz bekleyip genç oyuncuları hazır olduğunda sahaya sürsek, sürdüğümüzde sabır göstersek birçok oyuncu kazanırız” dedi.

G.Saray’daki ortama da değinen Hamzaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “Geldiğimiz günden beri bizden desteğini esirgemeyen Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’e teşekkür ediyorum. Sanki çok önceden beri berabermişiz ve bir ailenin fertleri yeniden bir araya toplanmışız gibi. Bizim için en büyük şans bu dönemde Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün olmasıdır. Bize zarar gelmesin istiyorlar. Bir sıkıntı yaşamamamız için her şeyi yapıyorlar. Her isteğimizi yerine getiriyorlar. Sorunları engelliyorlar. Altını kalın çizgi ile çizmek istiyorum. Bu başarıda Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün de payı büyük.”

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise “Daha öncede söyledim. Tekrarlıyorum. Hamza Hamzaoğlu, G.Saray’ın, Alex Ferguson’u olacaktır. Biz görevde kalırız yada bir başkası olur. Ama eminim ki herkes onunla çalışmak ister. Kim gelirse gelsin Mayıs’ta Hamza hoca ile 3 yıllık sözleşme imzalar bana göre. İstikrardan yana olmalıyız” dedi.

AMK Gazetesi