Hamzaoğlu'ndan güldüren Huntelaar cevabı

Hamzaoğlu'ndan güldüren Huntelaar cevabı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımın Avusturya'da kamp yaptığı otelde gazetecileri ağırladı.

Sohbetin başında Hamza Hoca'ya Galatasaray'ın transfer gündemindeki Klas Jan Huntelaar'la Schalke kampında yapılan röportaj hatırlatıldı. "Ee ne dedi? Geliyor muymuş Galatasaray'a? Sadece röportaj mı yaptınız? Huntelaar'ı da alıp gelseydiniz (gülerek)" diyerek espriyi patlattı. Transferde sabırsız davranan taraftarlara da sitem eden Hamzaoğlu forvet transferi içinse şunları söyledi:
 
BURAK VARKEN NE TRANSFERİ!
"Elimizde Burak gibi bir golcü varken herkes neden transfer istiyor anlamıyorum. Burak daha fazlasını istediği için geçen sezon sakatlandı. Sakatlanmasa yine gol kralı olurdu. Her oyuncunun kimyası tutmayabilir. Kiminin ailesi istemiyor, kimi maddi konularda anlaşamıyor. Daha zamanımız var. Başarımıza tesadüf diyorlar. 'Hamza Hocaya Allah yardım etti' diyorlar. Evet bize Allah yardım etti çünkü biz Allah'ın istediği doğruları yapıyoruz. Futbolculara ağabey gibi davranıyoruz. Bu sevgi ortamı zaten başarıyı getiriyor...
 
" PANDEV DEĞİL DE NİYE SABRİ?..
Taraftara da önemli mesajlar yollamaya devam eden Hamzaoğlu, "Pandev'e ödenen paraların yerine Sabri konuşuluyor! Sabri benim doğrum... Devre arasında herkes bizim için 'Bu takımın transfere ihtiyacı var' demiyor muydu? Ne oldu; transfer yapmadan şampiyon olduk. Geçmiş transfer dönemlerinde harcanan ve çöpe atılan paralar ortada. Yazık değil mi" siteminde bulundu.

'HOŞ GELDİN POLDİ'
Hamza Hamzaoğlu, dün kampa katılan yeni öğrencisi Lukas Podolski'yi sarılarak karşıladı.