İki yıldız isme teklif yağıyor !

İki yıldız isme teklif yağıyor !

Brezilyalı’ya Katar ve Çin’den, Senegalli’ye İngiltere’den birçok takım talip.

Aralarında Robin van Persie ve Nani gibi iki dünya yıldızının da olduğu 8 ismi kadrosuna katan Fenerbahçe'nin başka bir transfer yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Diğer yandan takımın iki yıldız ismi Diego Ribas ve Musa Sow'un talipleri her geçen gün artıyor. Diego'ya Katar ve Çin'den teklif yağarken, Sow ile de Preimer Lig ekibi Sunderland çok yakından ilgileniyor. Ancak Sarı-Lacivertliler bu iki ismi göndermekten yana değil.
 
SUNDERLAND KAPIDA

 
Geçen sezon beklentilerin altında kalan Diego'dan bu sezon patlama beklenirken hazırlık maçlarında etkili bir görüntü çizen Brezilyalı da takımda kalmaktan yana. Ancak reddedilemeyecek bir teklif, durumu değiştirebilir. Sow'da ise durum biraz farklı. Senegalli, son Guimares maçında attığı 2 güzel golle formda olduğunu gösterse de Sunderland'in teklifine olumlu bakıyor. Ayrıca Van Persie ve Fernandao'nun gelişiyle sol kanatta değerlendirilmesi beklenen Sow'un ayrılık konusunda ısrarcı olması halinde ve iyi bir teklif de alınırsa gönderilmesi tartışılıyor. Bu durum da Sarı-Lacivertliler için hücum bölgesine çarpıcı bir transfer hamlesini gündeme getirecek: Arjen Robben.
 
NANİ YERİNE DÖNECEK
 
Teknik heyet hem sol kanattaki bolluk hem de sağ kanattaki alternatif eksikliği yüzünden bu bölgeye asıl mevkii sol kanat olan Nani'yi monte etmeye çalışıyor. Ancak sağ kanatta adeta bir marka olan Robben'in gelmesi durumunda Nani sola kaydırılabilecek. Böylece Sow'un gidişiyle eksilen hücum gücü de kanat bölgesinden desteklenmiş olacak. Tabii bu transfer oldukça meşakkatli. Transferin zorluğu sadece oyuncunun yüksek maliyeti değil. Alman devi Bayern Mühih de yıldız futbolcuyu en az bir sezon daha kadrosunda tutma eğiliminde.

Bugün