Isaksson performansından memnun

Isaksson performansından memnun

Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisi Isaksson, "Bu sezon takım olarak iyi defans yapıyoruz, şimdiye kadar az gol yediğimiz için performansımdan memnunum" dedi.

Kasımpaşa'nın İsveçli milli kalecisi Andreas Isaksson, bu sezon sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.
 
Isaksson, FIFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamasında,  Kasımpaşa'nın bu sezon ligde 11 maçta 9 gol yediğini hatırlatarak, "Dünyanın en  iyi kalecisi olsanız bile önünüzdeki oyuncular iyi savunma yapamıyorsa problem  yaşarsınız. Bu sezon takım olarak iyi defans yapıyoruz, şimdiye kadar az gol  yediğimiz için performansımdan memnunum" değerlendirmesinde bulundu.
 
Kasımpaşa'nın modern bir stada ve yeni tesislere sahip olduğunu  belirten İsveçli file bekçisi, "Genç bir takımız. Türk futbolunda söz sahibi  kulüplerden biri olmak ve Avrupa sahnesinde yer almak istiyoruz" ifadelerini  kullandı.
 
Türkiye'de futbolcuların gelişebilmeleri için birçok olanak  bulunduğunu dile getiren 34 yaşındaki kaleci, "Son yıllarda her kulübün imkanları  artıyor. Kasımpaşa da bu takımların arasında yer alıyor. Spor Toto Süper Lig'de  Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray dışındaki kulüplerde de birçok kaliteli  futbolcu var. Antalyaspor'da forma giyen Samuel Eto'o da bunlardan birisi" diye  konuştu.
 
İtalya'nın Juventus takımında görev yaptığı yılları da değerlendiren  Isaksson, "Orada iki sene geçirdim. İtalya'ya gittiğimde 18 yaşındaydım ve  ailemden çok uzaktım. Yaşadığım zorlukların, gelişimime gerçekten faydası oldu.  Alessandro Del Piero, Zinedine Zidane ve David Trezeguet ile antrenman yapmak  bana çok şey kattı" yorumunda bulundu.
 
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'de yeterli forma  şansı bulamamasını yaşadığı sakatlıklara bağlayan tecrübeli kaleci, "Yaşadığım  sakatlıklar ritmimi kaybetmeme neden oldu. Benden sonra kaleyi devralan Joe Hart  çok iyi performans sergiledi. O zamanki teknik direktör Sven-Göran Eriksson da  haklı olarak ona forma vermeye devam etti. Bunun için kimseyi suçlayamam"  şeklinde konuştu.