İşte Caner Erkin gerçekleri

İşte Caner Erkin gerçekleri

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Pereira'nın Caner Erkin konusundaki gerekçeleri...

Teknik Direktör Pereira’nın, Caner Erkin’i idmanlardaki isteksiz görüntüsü, fizik olarak geriye düşüşü ve disiplinsiz davranışları yüzünden oynatmadığı, Hasan Ali’nin ise tam tersi tam randımanla çalışması, hatta ekstra idmanlar yapması sayesinde formayı kaptığı belirtildi.

Galatasaray derbisi öncesinde Vitor Pereira ile Caner Erkin arasında yaşanan husumet de takımdaki sıkıntıları iyiden iyiye gözler önüne serdi.

Portekizli hocanın, Caner Erkin konusundaki gerekçeleri dikkat çekti. Antrenmanlarda son derece isteksiz gözüken, fizik olarak da kendini geliştirmeyip tam tersi geriye doğru giden 27 yaşındaki yıldızın bu tavrının Pereira’yı mecburen bu yönde bir karar vermeye zorladığı ifade edildi.

Ayrıca Caner’in sürekli olarak disiplinsiz ve sinirli tavırlarının sıkıntı yaşattığı, Hasan Ali’nin yedeği olmayı kabul etmediği aktarıldı. Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen, bu nedenle sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen tecrübeli sol bekin ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İlk etapta Mersin İdmanyurdu maçının kadrosuna alınmayacağı ifade edilen Caner’in yüklü bir para cezasına çarptırılacağı da ifade edildi. Bunun haricinde yönetim cephesinde de yıldız oyuncunun bu tavırlarının hoş karşılanmadığı, sezonun en kritik maçı öncesi bu hareketin doğru olmadığı konuşuldu.

Bunun yanında forma adaleti konusunda hassas davranan Vitor Pereira bu yüzden Hasan Ali Kaldırım’ı hep ilk tercih olarak düşünüyor. Hasan Ali Kaldırım’ın son derece arzulu olması, antrenmanlarda ekstrasını ortaya koyması ve hatta idmandan sonra tek başına özel çalışmalar uygulaması da Pereira’dan tam not almasını sağlıyor.

Ayrıca saha dışında da kendisine özel bir spor hocası tutan Hasan Ali, EURO 2016’da bulunabilmek adına adeta gecesini gündüzüne katıyor. Bununla beraber 26 yaşındaki oyuncunun takım içerisinde yerli-yabancı bütün oyuncularla çok iyi anlaşmasının da teknik heyet tarafından olumlu karşılandığı dile getirildi.

Inter kesin gibi

Son dönemde adı sıklıkla Inter ile anılan Caner Erkin konusunda ciddi gelişmeler yaşandı. İtalya basınında, Caner’in 2020’ye kadar Inter ile anlaştığı duyurulurken, Rai Sports kanalında çalışan muhabir Paolo Paganini, bu transferin kesinleştiğini yazdı. Özel bir haber sunan Paganini, Milano kulübünün Finansal Fair Play durumunu göz önüne aldığı ve bu nedenle Alex Telles’e 8 milyon euro vermek istemediğini belirtti.

Ayrıca Roberto Mancini’nin de çok iyi tanıdığı, beğendiği Caner için transfere kilitlenildiğini kaydetti. 27 yaşındaki sol bek ile her konuda anlaşıldığı, bonservisi elinde olduğu için kârlı bir transfer yapıldığını dile getirdi. Öte yandan, Inter’de sol kanadın tamamen Caner Erkin’e ait olacağı vurgulandı.

Milliyet