İşte Hamzaoğlu'nun galibiyeti getiren sözleri !

İşte Hamzaoğlu'nun galibiyeti getiren sözleri !

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bugün kazanarak yarınki derbiyi anlamlı hale getirdiklerini söyledi.

Maça kötü bir giriş yaptıklarını söyleyen Hamzaoğlu, rakibin uzun topa dayalı anlaşıyışın kendilerini bozduğunu söyledi. Buna rağmen ilk devrede 4- pozisyon bulduklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "İlk yarıda sesimizi duyuramadık, sahada kendi başına mücadele eden oyuncular vardı. Devre arasında daha yakın oynamamızı, önde oyunu tutup, sonra golü aramamız gerektiğini anlattık. Bugün belki göze hoş gelen bir oyun çıkmadı ortaya ama, iyi bir mücadele oldu" dedi.

"ALBAYRAK'IN TANSİYONU ÇIKTI"
Maçın son dakikalarında fenalaşan Abdurrahim Albayrak'ın durumuna da değinen Hamzaoğlu, "tansiyonu çıkmıştı. Düşürdüler, tekrar çıktı. Şu anda hastaneye gidiyor, inşallah bir şey olmaz, çünkü ondan önemli bir şey olamaz" dedi.

"DERBİ ŞİMDİ ANLAM KAZANDI"
Yarın oynanacak F.Bahçe - Beşiktaş derbisi için düşüncelerini aktaran Hamzaoğlu, "Derbiyi izleyeceğiz. Ne olursa bizim için hayırlı olsun. Sıralamanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum şu anda, önemli olan sezon sonunda üst sırada bitirmek. Önemli olan bizim kazanmamız, bugün kazanmasak hiçbir anlamı yoktu. Biz kendi maçlarımıza bakacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Fotomaç