Jorge Jesus'tan mağlubiyet sonrası itiraf: ''Geldiğimden günden bu yana ilk kez...''

Jorge Jesus'tan mağlubiyet sonrası itiraf: ''Geldiğimden günden bu yana ilk kez...''
Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Konyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe'ye geldiğim ilk günden bu yana oynadığımız maçlarda takım ilk kez istediklerimizi uygulayamadı'' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyetle ilgili konuşan Jorge Jesus "Fenerbahçe'ye geldiğim ilk günden bu yana oynadığımız maçlarda takım ilk kez istediklerimizi uygulayamadı. İyi bir maç çıkartamadık. Valencia'nın da kırmızı kartı organizasyonumuzu kaybetmememize neden oldu. Ama yine de gol yemedik. Devre arasındaki değişikliklerle dengeyi sağladık. Ama önceki maçlardaki dinamikliği ofansta göstermedik. Mağlubiyetin nedeni bu" dedi.

Portekizli teknik direktör "Takımımın ön bölgedeki organizasyonunu beğenmedim. Çok fazla pozisyon olan bir maç değildi. Rakibimiz de çok fazla pozisyona giremedi. Nadir ataklardan birinde golü yedik. Ön bölgede yeteri kadar dinamik değildik" ifadelerini kullandı.

“DEĞİŞİKLİKLERLE MAÇA ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞTIK”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Jesus, şunları ifade etti.

“Yaptığımız değişikliklerle maça çözüm bulmaya çalıştık. Takıma defansif ve ofansif anlamda dinamiklik katmaya çalıştık. Devre arasında yaptığımız değişiklikle maçı dengeye getirdik. Rakibimiz bizi şaşırtacak hızlı kontrataklar yapmadı bugün. İlk yarıda 1 kişi eksik kaldık. Bu yüzden rakibimizi geride kabul ettik. Onlara hızlı atak yapacak boşluklar bırakmadık. Takımın genel performansına baktığımızda bugünkü oyunumuz gerçek performansımızı göstermiyor. Bugün çok iyi bir performans sergileyemedik ama gerçek seviyemiz bu değil. Oyuncularıma inanıyorum. Bugün oyuncularım iyi bir performans sergilemedi, gerçek seviyemizin daha önceki maçlarda gösterdiğimiz performans olduğunu biliyorum. Valencia’nın pozisyonunu kendi içimizde konuşup, değerlendireceğiz.”