Lille işte böyle kazanıyor !

Lille işte böyle kazanıyor !

Lille Kulübü Kjaer'in alternatifini buldu...

Danimarka'da oyuncunun partneri olan Bjelland'ı, Fenerbahçe'den gelen paranın üçte birine almak üzere olduğu ortaya çıktı.

Simon Kjaer'i Fenerbahçe'ye satan Lille Kulübü, oyuncunun alternatifini anında buldu. Danimarkalı milli futbolcuyu 7 milyon 650 bin euro karşılığında sarı-lacivertlilere veren Fransız ekibi, bir diğer Danimarkalı futbolcu Andreas Bjelland'ı kadrosuna katmak üzere.
 
Stoper olarak görev yapan ve Kjaer'in milli takımdaki partneri olan Bjelland için kulübü Twente ile görüşmelerin başladığı bildirildi. Lille ile Twente arasında bonservis pazarlığının yapıldığı, 2 ile 2.5 milyon euro arasında bir bedelle bu transferin sonlanmasının beklendiği iletildi.
 
Simon Kjaer kadar kaliteli bir isim olduğu belirtilen 26 yaşındaki oyuncu, EURO 2016 elemelerinde bir çok maçta Kjaer ile savunmanın göbeğinde görev yaptı. Lille transferi noktaladığında, Kjaer'i sattığı paranın 3'te 1'i fiyatına, oyuncunun yerini doldurmuş olacak. 
 
Wehlast: 'En az Kjaer kadar etkili'
 
Andreas Bjelland ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesinden Mads Glenn Wehlast, Lille'in transfer etmek üzere olduğu ismin, Simon Kjaer'den eksiği bulunmadığını belirtti. Her iki oyuncuyu da yakından tanıyan Wehlast, "Bjelland çok iyi bir futbolcu. Bir kere oyunu çok iyi okuyan zeki bir isim. Fizik ve teknik açıdan da en az Kjaer kadar etkili" bilgisini paylaştı.

Milliyet