Lukas Podolski kulübeye !

Lukas Podolski kulübeye !

Galatasaray’da üst üste alınan kötü sonuçlar teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu harekete geçirdi.

Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor maçında değişik bir kadro sahaya sürecek. Hamza hoca, Podolski’yi kesip, yerine Yasin’i kullanacak. 4-4-2’lik taktik düzende de forvete Umut-Burak ikilisi adapte edilecek.

Trabzonspor karşısında önemli değişiklikler yapma kararı alan Hamzaoğlu, ilk kez Atletico Madrid maçında görev alan ve iyi bir görüntü çizen Denayer’i sahaya sürecek. Denayer’in Atletico Madrid maçının ikinci yarısında olduğu gibi sağ bekte düşünüldüğü belirlendi. Bu durumda savunma hattı Denayer-Semih-Hakan-Carole’dan kurulacak.

Orta alanda ise cezalı Selçuk’un yokluğu, Hamzaoğlu’nu kara kara düşündürüyor. Sarı-kırmızılı teknik adamın elinde çok fazla seçenek de bulunmuyor. İlk planda Bilal ve Jose Rodriquez ikilisine görev vereceği düşünülen Hamza hocanın, Denayer’in Selçuk’un bölgesinde de kullanabileceği belirtiliyor. Bu durumda ise Sabri sağ beke geçecek.

Hücum bölgesinde de radikal kararlar almaya hazırlanan Hamzaoğlu, formsuz Podolski’yi kesip yerine Yasin’i kullanacak. Ayrıca Atletico Madrid maçında sonradan oyuna girip iyi mücadele eden Umut Bulut da Burak Yılmaz’la beraber gol ayağı olacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu 4-4-2’li sistemde sol tarafta da Sneijder’i oynatacak.