Mehmet Topal çok iddialı !

Mehmet Topal çok iddialı !

Braga maçında fileleri havalandırıp çeyrek final kapısını aralayan Mehmet Topal, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Braga’yı 1-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final için büyük bir adım attı. Maçın kahramanı ise istikrarlı yapısı, örnek futbolculuğu, örnek kişiliği ile Mehmet Topal oldu. Tecrübeli oyuncu, 17 Mart’ta Braga’da oynanacak rövanşa avantajlı gitmek isteyen Fenerbahçe için çeyrek final kapısını 82. dakikada attığı nefis plase golüyle açtı.

LOKOMOTİV’İ DE YIKMIŞTI
Mehmet Topal, defansif bir görevde olmasına rağmen Lokomotiv Moskova deplasmanında da gol atarak son 16’yı müjdelemişti. Topal, “Orta sahadan topu aldım, önüm açılmıştı, sorumluluk aldım, vurdum. Çok güzel bir gol oldu” diyerek tribünleri çılgına çeviren golünü anlattı. Mehmet, “Ön plana çıkmak istemiyorum, çünkü nazar değiyor” diye de ekledi.

HEDEFİMİZ 3 KUPAYI ALMAK
Sezon sonunda sözleşmesi bitecekolan Mehmet, “Şu anda tek düşüncemiz 3 kupayı da kazanmak. Sözleşme önceliğim değil. Sezon bitince öncelikle F.Bahçe ile masaya oturacağım. Şu ana kadar başka bir kulüple görüşmem olmadı” dedi. Mehmet, Braga’da da en az bir gol atarak çeyrek finale kalacaklarını söyledi.

AMK Gazetesi