Mert Günok, Amartey'e küfür yağdırdı: ''Seni bu takıma alanı...''

Mert Günok, Amartey'e küfür yağdırdı: ''Seni bu takıma alanı...''
Güncelleme:

Beşiktaş'ın dün akşam kendi evinde Alanyaspor'a 3-1 yenildiği maç sırasında siyah beyazlı ekibin kalecisi Mert Günok'un, yenilen golde büyük hatası olan defans oyuncusu Amartey'e küfür yağdırdığı anlar kameralara yansıdı.

Süper Lig'in 17. haftasında dün akşam oynanan Beşiktaş - Alanyaspor maçında ev sahibi Beşiktaş sahadan 3-1 mağlup ayrılırken, maç sonrasında kulüpten yapılan açıklamada teknik direktör Rıza Çalımbay'ın görevine son verildiği belirtilmişti.

Takım içerisindeki huzursuzlukların bitmediği Beşiktaş'ta dünkü maçta yaşanan bir olay ise kameralara saniye saniye yansıdı. Maçın 38'inci dakikada Alanyaspor'un golünde hata yaparak gole neden olan Amertey, Beşiktaş'ın file bekçisi Mert Günok'tan ağız dolusu küfür yedi.

Amartey, maçın 38'inci dakikadaki golde, Alanyaspor'un sağdan kale alanına gönderdiği yerden gelen topu kesmek isterken topu sektirerek kaçırmış ve araya giren Alanyasporlu Yusuf topu Mert Günok'un bacaklarının arasından ağlara göndermişti.

Bu kritik hatanın ardından tribünlerdeki taraftarlar Amertey'i her topla buluştuğunda ıslıklayarak protesto ederken, Beşiktaş kalecisi Mert Günok da sinirlerine hakim olamadı ve Amartey'e küfür yağdırdıç

Mert Günok'un takım arkadaşına "A... K... Amartey'i, Seni Bu Takıma Alanı S...." dediği anlar kameralara da yansıdı.