Mustafa Denizli vedalaştı !

Mustafa Denizli vedalaştı !

Mustafa Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi ancak antrenmana çıkmadı.

Dün akşam oynanan ve 2-0'lık skorla kaybedilen Gaziantepspor maçı sonrasında bugün görevi bırakacağını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımın bugün saat 13:00'teki antrenmanına çıkmadı. Oyuncularıyla vedalaşan Denizli, birazdan başkan Dursun Özbek ile biraraya gelecek.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında dün akşam Gaziantepspor’a deplasmanda 2 – 0 mağlup olan ve ardından yapılan basın toplantısında istifa sinyalleri veren Teknik Direktör Mustafa Denizli, takımın 13:00’de başlayan antrenmanına çıkmadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Akhisar Belediyespor ile yapılacak olan Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının ilk antrenmanını yapan Galatasaray’da Teknik Direktör Mustafa Denizli, tesislerde olmasına rağmen antrenmana çıkmadı. Galatasaray’ın antrenmanını kondisyoner Stefano Marrone’nin yönettiği belirtildi.

Galatasaray’da istifa etmesi beklenilen Teknik Direktör Mustafa Denizli, bugünkü antrenman öncesinde tesislerde oyuncularla görüştüğü belirtilirken, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde futbolcularla ve personelle vedalaştıktan sonra Başkan Dursun Özbek ile görüşmek üzere tesislerden ayrıldı.
Dünkü Gaziantepspor yenilgisi sonrası Denizli, istifa sinyalleri vermiş ve kendisi için kararını aldığını, yönetimle görüştükten sonra da kararını açıklayacağını ifade etmişti.