Mustafa Denizli'de moral sıfır

Mustafa Denizli'de moral sıfır

Galatasaray'daki transfer ve sağlık sorunları Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin canını sıktı.

Galatasaray’da devre arası, teknik direktör Mustafa Denizli’nin istediği gibi geçmedi. Ne beklenen transferler yapılabildi ne de takım tam hazırlanabildi. Denizli, Podolski’nin yokluğu, Burak ile Sneijder’ın tam hazır olmaması nedeniyle ideal kadroyu da kuramadı.

Ligde Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin ardında bulunan Galatasaray, 11 puanlık farkı kapamak için ikinci devreyi gözüne kestirdi. Ancak devre arası çalışmaları hiç de teknik direktör Mustafa Denizli’nin istediği şekilde geçmedi.

Cim-Bom’un 5 günlük Antalya kampı, transferin gölgesinde geçti. Transferdeki gecikmeler ve belirsizlik Denizli’nin yüzüne yansıdı. Çünkü Galatasaray kime talip olsa kulüpler ya vermeye yanaşmadı ya da astronomik rakamlar talep etti. Bu durum ister istemez sürecin uzamasına neden oldu.

1 ay önce yönetime alternatifli 12 kişilik oyuncu listesini veren Denizli, şu ana kadar sadece Donk ve Linnes’in gelmesinden dolayı keyifsiz...

Özellikle talip olunan genç yeteneklerle ilgili gelen olumsuz haberler, transfer politikasında da değişikliğe neden oldu.

Denizli verdiği alternatifli listedeki sadece bir oyuncunun yapılan teklifi kabul etmediği, diğer futbolculara ise kulüplerinden vize çıkmadığı bildirildi.

Genel sekreter Fatih İşbecer ile idari menajer Cenk Ergün’den transfer görüşmeleriyle ilgili saat başı rapor alan Denizli’nin keyfini kaçıran tek nokta elbette transferlerin gecikmesi değildi. Aynı zamanda sakatlıklar da yine Galatasaray’ın patronunun moralini bozdu.

Podolski’nin birkaç hafta forma giyemeyecek olması, bütün iyi niyetli çalışmalarına rağmen Sneijder ve Burak’ın yüzde yüz hazır olmaması, yeni transfer Donk’un da bir anda sakatlanması Mustafa Hoca’nın ideal kadroya ulaşmasına engel oldu.

Milliyet