Nicolas N'Koulou 'imza'ya takıldı

Nicolas N'Koulou 'imza'ya takıldı

Beşiktaş, Nicolas N'Koulou'nun menajerinin imza parası isteğine ret cevabı verdi.

Lyon’un da ilgilendiği Marsilyalı stoper için ciddi girişimde bulunan siyah-beyazlılar, menajerinin indirim yapmaması durumunda bu isimle bir daha masaya oturmayacak. Kamerunlu oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması birçok kulübün iştahını kabartıyor.

Beşiktaş Yönetimi, ara transfer konusunda girişimde bulunduğu Nicolas N’Koulou’da aradığını bulamadı. Siyah-beyazlılar, Kamerunlu oyuncunun menajerinin çok yüksek imza parası isteğini kabul etmedi.

Başkan Fikret Orman’ın “Yüksek miktarda imza parası ödenmeyecek” talimatı nedeniyle, N’Koulou görüşmelerini büyük bir titizlikle yürüten siyah-beyazlı yönetim, indirim olmaması durumunda bu isimle bir daha masaya oturulmayacak. Devre arasında bütçeyi fazla zorlamak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, başka alternatif isimleri de mercek altına alacak.

Sezon sonu sözleşmesi biteceği olan futbolcuyla Kartal’ın dışında bir çok Avrupa kulübünün de ilgilendiği, özellikle Lyon’un ciddi girişimlerde olduğu vurgulandı. Tosic, Necip ve Atiba gibi isimleri alternatif stoper olarak belirleyen Şenol Güneş ile görüşecek olan yönetim, gerekirse savunmaya transfer de yapmayacak. Kadrosunda Rhodolfo, Ersan, Milosevic ve Franco gibi dört stopere sahip olan Beşiktaş Yönetimi; Franco’yu kiralaması durumunda yeni bir transfer gerçekleştirecek.

Yönetim karşı

Öte yandan stoperlerin ligin ilk yarısındaki performansına göre hareket edecek olan yönetimin büyük çoğunluğunun ise devre arası transferine karşı olduğu öğrenildi.

Kaleci rafa kaldırıldı

Ligde liderlik koltuğunda oturan fakat devre arasındaki transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta, kaleci transferi ikinci plana atıldı. Siyah-beyazlı yönetim; takımın başarılı olması nedeniyle, kaleci transferini rafa kaldırdı. Siyah-beyazlı yönetim şu ana kadar tespit edilen kaleci adaylarının, Tolga Zengin ve Güney Güvenç’ten iyi isimler olmadığını göz önünde bulundurarak, bu mevkii için çalışmalarını sezon sonuna erteledi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nicolas N’Kolou, Beşiktaş’ın radarından çıkmak üzere...

Milliyet