Olağan Genel Kurul başladı

Olağan Genel Kurul başladı

Genel Kurul Divan Başkanlığı'na Vefa Küçük seçildi. Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün adaylık dilekçesi verildi.

Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısı  başladı.
 
Ülker Sports Arena'da çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilen  toplantıda, yönetim kurulu üyesi Şekip Mosturoğlu'nun yaptığı açılışın ardından  Genel Kurul Divan Başkanlığı'na Vefa Küçük seçildi.
 
Küçük, kulübün geçen yıl değiştirilen tüzüğünün ardından  gerçekleştirilen ilk genel kurul toplantısı olduğu için, başkan adaylarına ve  üyelere işleyişle ilgili çeşitli hatırlatmalar yaptı.
 
Sarı-lacivertli kulüpte bir önceki genel kurulda başkan adayı olup  Aziz Yıldırım ile yarışan Mehmet Ali Aydınlar da başlama saatinden önce salondaki  yerini aldı.
 
Bütün branşların 2014-2015 sezonunda kazandığı kupalar, yönetim kurulu  masasının önünde sergilendi. Misafir olarak kongreye davet edilen, "Hedef 1 Milyon Üye" projesiyle  kulübe temsilci üye olanlar da salonda genel kurulu takip edebiliyor. Salonda yarın yapılacak başkanlık, yönetim ve diğer kurulların seçimi  için 21 sandık kurulacak. 
 
Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün adaylık dilekçesi verildi 
 
Aziz Yıldırım'ın 733 kongre üyesi imzalı başkan adaylık başvurusu  Genel Kurul Divan Başkanlığı'na sunuldu.
 
Divan başkanı Vefa Küçük, Yıldırım'ın dosyasının kontrol edilmek üzere  sicil kuruluna verildiğini duyurdu.
 
Küçük, sarı-lacivertli kulübün eski yöneticisi Hulusi Belgü'nün ise  350 kongre üyesinin imzasıyla başkan adaylık dosyasını sunduğunu açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün yenilenen tüzüğüne göre adaylık başvuruları,  genel kurula katılma hakkı olan 200 üyenin imzalı ve noter tasdikli teklifiyle yapılması gerekiyor.
 
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Ali Koç da kongreyi  tribünde oturarak takip ediyor..