Pereira istedi Fenerbahçe alıyor

Pereira istedi Fenerbahçe alıyor

Fenerbahçe’nin, Milivojevic için Yunan ekibinin yöneticileriyle bir araya geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe’nin ısrarla istediği isimlerden Olympiakos’lu Luka Milivojevic’in menajeri Cristophe Henrotay’ın, Olympiakos-Beşiktaş maçının ardından Yunan ekibinin yöneticileriyle bir araya geldiği öğrenilmişti.

Alınan bilgiye göre aynı zamanda Fenerbahçe’nin hocası Vitor Perereira’nın da menacerliğini yapan Henrotay, oyuncusunun takımdan ayrılma isteğini yönetime iletti. Sırp oyuncu için uzun süredir Fenerbahçe’nin ilgisinin olduğunu belirten Henrotay, Sarı-Lacivertli yönetime bu transferde yardımcı olmak adına da, Olympiakos’un istediği 8 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirime gidilmesini talep etti.

‘Bekleyip göreceğiz...’

Milivojevic cephesi de tıpkı Kanarya gibi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, daha önce 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için teklif edilen 6.5 milyon Euro’nun, 7 milyon Euro’ya kadar çıktığı öne sürüldü. Komşu’da ekonomik sıkıntılardan herkes gibi etkilenen Kırmızı-Beyazlı kulüp ise hem Fenerbahçe hem de oyuncu tarafından köşeye sıkıştırılmış durumda bulunuyor. Gelişmeleri yakından izleyen Milivojevic, şu an transferle ilgili konuşmayacağını belirtirken, “Bekleyip neler olacağını göreceğiz” demekle yetiniyor.

Fanatik