Pereira isyan etti !

Pereira isyan etti !

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, hatalı hakem kararlarının hem oyunlarını, hem de sonuçları etkilediğini söyledi.

Fenerbahçe’nin hocası, yöneticilerle yaptığı değerlendirme toplantısında Beşiktaş önünde sezonun en iyi maçını oynadıklarını belirtti, “Kırılma anlarında lehimize olan kararlar verilmiyor. Bu da maçı koparmamızı zorlaştırıyor. Rakibe motivasyon sağlıyor, güç veriyor. Daha çok efor sarfediyoruz. Bu kararlar sebebiyle adeta fiziksel açıdan dayak yiyoruz” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın, kaybedilen Beşiktaş maçına rağmen takımına çok güvendiği belirlendi.

Portekizli hoca, yöneticilere, “En iyi maçımızı oynadık. Takımdan ve oyuncuların performansından memnunum. Mağlubiyetin temel sebebi hakem kararları ve şanssızlıktı” dedi.

Pereira bu sözlerinin açılımını ise sıcağı sıcağına Sportif Direktör Terraneo ile yaptığı değerlendirmede dile getirdi. Portekizli hoca adeta hakem kararları sebebiyle maçları koparmakta zorlandıklarını ve kırılma anlarındaki bu hatalar sebebiyle fiziksel olarak dayak yediklerini ifade etti.

Sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı, “Geçen hafta da aynısı yaşandı. Kırılma anlarında lehimize olan kararlar verilmiyor. Bu da maçı koparmamızı zorlaştırıyor. Rakibe motivasyon sağlıyor, güç veriyor. Daha çok efor sarfediyoruz. Bu kararlar sebebiyle adeta fiziksel açıdan dayak yiyoruz. Hakkımızı alamıyoruz. Adil davranılmıyor. Kartlar zamanında ve adil çıksa rakipten en az 1 kişi fazla oynayacağız. Markoviç’e, Şener’e net hareketler varken kart çıkmıyor. Net sarı ve kırmızıları hakem es geçiyor” diyerek Halis Özkahya’ya tepkisini dile getirdi.

Beşiktaş karşısında futbol şansının yanlarında olmadığını da söyleyen Pereira, oyuncularıyla yaptığı maç sonu konuşmasında ise hakem konusunu daha yumuşak geçti.

‘Umut veriyor’

Portekizli hoca, “Maçta hakem hataları oldu. Buna rağmen maçı kazanabilirdik. Ortaya koyduğunuz futbol ve mücadele umut veriyor. Üstüne koyarak ilerliyoruz. Oyunumuz her hafta daha da gelişiyor. Yenildiğimiz maçtan sonra bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Biz şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

3 mağlubiyet

Vitor Pereira, Fenerbahçe’de üç resmi maçta mağlubiyet aldı. Tecrübeli teknik adam iki kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

Milliyet