Pereira'dan Fernandao'ya: ''Buluşacağımız varmış''

Pereira'dan Fernandao'ya: ''Buluşacağımız varmış''

Fenerli yöneticiler Pereira’ya “İki adam almıştık biri Fernandao” deyince gülümsedi ve “Onu eski takımıma çok istemiştim, olmamıştı” cevabını verdi.

Daha sezon başı... Fenerbahçe teknik direktör olarak Vitor Pereira ile anlaşmış ama ondan önce de transfer düğmesine basmıştı. Hatta Bursaspor’un iki yıldızı Fernandao ve Şener’i de kadrosuna katarak... Tam o günlerde Portekizli teknik adam kulübe geldiğinde yöneticilerle arasında ilginç bir diyalog geçiyor. Yöneticiler Pereira’ya “Hoca sen gelmeden iki transfer yaptık.” Pereira’dan “Kim?” sorusu yönelince “Biri Türk futbolcu diğeri ise Brezilyalı Fernandao” cevabını alıyor.
 
Geç de olsa buluştular!
 
Yöneticiler tepki beklerken Pereira gülümsüyor ve şöyle diyor: “Olympiakos’ta onu çok istedim alamadık ama bir yıl daha kalsam alacaktık. Çok iyi olmuş almanız.” İmzalar atıldıktan sonra ilk karşılaştığında Pereira bu kez Fernandao’ya şunları söylüyor: “Bak gördün mü Yunanistan’da alamadım Türkiye’de aldım seni. Buluşacağımız varmış. Kısmet burda buluşmakmış.”
 
Neşeli başladı kötü bitirdi
 
Sarı lacivertliler yarın Celtic ile oynayacağı Avrupa Ligi A Grubu son hafta maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Neşeli başlayan antrenmanın ikinci bölümünde ağrı hisseden Volkan Şen, çalışmayı yarım bıraktı, bu da keyifleri kaçırdı. Teknik heyetten izinli olan ve yarın cezaları nedeniyle oynamayacak olan Nani ve Kjaer antrenmanda yer almazken, Robin van Persie, Meireles ve Hakan Çinemre takımdan ayrı çalıştı.
 
Markovic’e gün doğdu
 
Fenerbahçe’de Nani’nin cezası, Volkan Şen’in de ağrılarının artması nedeniyle Pereira Sırp oyuncusuna sarıldı.
 
Sarı lacivertliler'in yakasını şanssızlıklar bırakmıyor. Avrupa Ligi’nde Celtic ile oynanacak kader maçı öncesi Nani ve Kjaer’in cezalı oluşları yetmezmiş gibi Robin van Persie’nin ardından Volkan Şen’in de ağrılarının artması teknik kadroyu sıkıntıya soktu. Pereira bu zorlu karşılaşmada sağ kanada Mazar Markoviç’i monte etmeyi planlıyor. Sol kanat için Alper’i düşünen Portekizli teknik adam forvette ise gol umutlarını Fernandao’ya bağlamış durumda.
 
Yeniyüzyıl