Porto ile takas hesapları !

Porto ile takas hesapları !

Ron Vlaar’dan sonra Bakary Kone’yi gündemine alan Beşiktaş bu isimlerle ilk etapta Tomas Sivok’un yerini dolduracak.

Stoper arayışları çerçevesinde Aston Villa’da oynayan Ron Vlaar’dan sonra Lyon’lu Bakary Kone’yi gündemine alan Beşiktaş bu isimlerle ilk etapta Tomas Sivok’un yerini dolduracak.

Stoper arayışları çerçevesinde Aston Villa’da oynayan Ron Vlaar’dan sonra Lyon’lu Bakary Kone’yi gündemine alan Beşiktaş bu isimlerle ilk etapta Tomas Sivok’un yerini dolduracak. Siyah-beyazlı yönetim çok daha üst düzey bir stoperi ise Franco, Ersan ve Milosevic üçlüsünden birinin gönderilmesi halinde transfer edecek.

Hamburg’un ilgilendiği Atınç Nukan’ı satmama kararı alan siyah-beyazlılar, Pedro Franco ile yollarını ayırmaya sıcak bakıyor. Porto’nun bir süredir ciddi olarak ilgilendiği Kolombiyalı stoperi takasta kullanmanın hesaplarını yapan Beşiktaş, Portekiz kulübünün tavrına göre bir yol haritası çizecek.

‘Demba Ba için karar vermedik’

Çin’in Shanghai Shenhua takımından yıllık 6,5 milyon euroluk teklif alan Beşiktaş’ın Senegalli golcüsü Demba Ba ile ilgili Uzakdoğu’dan açıklama geldi. Shanghai Kulübü Teknik Direktörü Francis Gillot, “Yabancı oyuncu transferini kendi aramızda görüştük. Ancak şu anda bu konuda çok ciddi bir gelişme yok. Demba Ba için henüz son kararımızı vermedik” dedi.

Sambade müjdesi

Slaven Bilic’in ardından Beşiktaş’tan ayrılmayı planlayan fakat Şenol Güneş ile görüştükten sonra düşünmek için süre isteyen Kaleci Departmanı Şefi Jose Sambade takımda kalmaya karar verdi. Kartal’da geçirdiği iki sezon boyunca kalecilerin performanslarını bilgisayar verileri eşliğinde Şenol Güneş’e sunan İspanyol kaleci antrenörü gelecek sezon da siyah-beyazlı takımda görev yapacak.

Uluslararası Red Bull firmasının İngiltere Premier Lig’de satın almayı düşündüğü kulüpte görevlendirmek istediği Sambade’nin buna rağmen Türkiye’de kalmayı seçtiği aktarıldı. Bu arada Şenol Güneş’in, Sambade ile Almanya ve Avusturya kamplarında yapacacağı çalışmalardan sonra kaleci transferi konusunda somut bir karar vereceği öğrenildi.