Robin van Persie ilk 11'e

Robin van Persie ilk 11'e

Sarı-lacivertliler, Moskova’da oynanacak rövanşa Kadıköy’deki maçın 11’i ile çıkacak.

Robin van Persie ile maça başlayacak olan Vitor Pereira, cezalı Diego’nun yokluğunda Ozan’a forma verecek.

Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova maçının son hazırlığını dün akşam yaptı. Sarı-lacivertli futbolcular, Lokomotiv Stadı’nda gerçekleştirilen ve sadece 15 dakikası basına açık tutulan antrenmanda ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı.

Teknik Direktör Vitor Pereira, Lokomotiv Moskova rövanşına Kadıköy’deki ilk maçta sahaya sürdüğü kadro ile çıkmayı planlıyor. Kaleyi yine Fabiano’ya teslim edecek olan Portekizli hoca, cezalı Diego’nun yokluğunda Ozan Tufan’a forma verecek.

Fernandao yedeğe

Mehmet Topal, Josef de Souza ve Ozan üçlüsü orta alandaki görevleri ilk maçta olduğu gibi eşit paylaşacak. Bu üçlü hem savunmaya hem de hücuma destek verecek.

Vitor Pereira ileri uçta ise Robin van Persie’yi ilk 11’de sahaya sürecek. Bursaspor deplasmanında yedek kalan Hollandalı golcü ile Pereira arasında yaşanan gerilime Başkan Aziz Yıldırım müdahale etmişti.

Portekizli hocanın yeni bir kriz çıkmaması adına Robin Van Persie’ye ilk 11’de şans tanıyarak, Jose Fernandao’yu yedeğe çekmesi bekleniyor.