Sabri krizinin perde arkası !

Sabri krizinin perde arkası !

Hamzaoğlu “1,5 milyon hakkıdır” derken, tecrübeli futbolcu Sabri aslında 1+1’i istemeyip, direkt 2 yıllık mukavele talep etti.

Galatasaray’ın Sabri Sarıoğlu ile (maç başı ücreti hariç) yıllık 1.6 milyon euro’ya anlaşması ve Türk Lirası karşılığı olarak 4.8 milyon verecek olması, tartışmaları beraberinde getirdi. Bu para yüksek görülürken, olayın perde arkasında yatan yeni detaylar ortaya çıktı.

*Sabri aslında direkt 2 yıllık sözleşme istedi. Ancak kabul edilmedi. 1+1 yapıldı. İyi oynaması ve ikinci seneyi hak ettiğini göstermesi önerildi.

*Sabri'ye  “Sen bu camianın çocuğusun. Biz sana fedakârlığın nedeniyle bir jest yapacağız. Sen de 1 yıllık sözleşmeyi kabul et” denildi.

*Kalması tamamen teknik direktör kararı. Hamza Hamzaoğlu “Sakat sakat oynadı. Şampiyonlukta payı var. 1,5 milyon euro hakkıdır” dedi. 1,6 verildi. Maç başları ile 1,8’e çıktı.

*Hamzaoğlu sağ bekte yine Sabri ile oynayacağını söyledi. Tarık Çamdal’ı da zaman zaman oynatıp, 4 milyon 750 bin euro’luk bonservise yaklaşan bir değere getirmek istediğini belirtti.

*Sabri'nin takımdaki diğer oyuncuların ücretinden çok fazla geride kalması uygun görülmedi. Bir denge oluşturulması gerektiğine karar verildi. Ve rakam 4,8 milyon liraya çıktı!

Bugün