Samuel Eto'o'dan hocalık sinyali !

Samuel Eto'o'dan hocalık sinyali !

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, Giresunspor maçında teknik sorumlu Mehmet Uğurlu ile birlikte takıma taktik verdi.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Giresunspor ile oynanan karşılaşmada yedekler arasında bulunan Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o, teknik sorumlu Mehmet Uğurlu ile maç sırasında takıma taktik verdi. Eto'o'nun atılan gollerden sonra büyük sevinç yaşadığı görüldü.

"Tecrübelerimi takım arkadaşlarıma aktarmaya çalışıyorum"

Karşılaşmada yedek kulübesinde oturan ve takım arkadaşlarına kenardan taktik veren Antalyasporlu futbolcu Samuel Eto'o, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Menajer-futbolculuk konusunda düşünceleri sorulan 34 yaşındaki futbolcu, "Futbolda ne olacağı belli olmaz. Şu an sadece futbol oynamayı düşünüyorum. Tecrübelerimi takım arkadaşlarıma aktarmaya çalışıyorum" cevabını verdi.

"Arda dünya futbolundaki en iyi oyunculardan birisi"

Bir dönem formasını giydiği ve büyük başarılar kazandığı Barcelona kadrosunda yer alan milli futbolcu Arda Turan hakkında da konuşan Eto'o, "Şu anda dünya futbolundaki en iyi oyunculardan birisi. Barcelona'da başarılı olacaktır" ifadelerini kullandı.