Selçuk küstü, kimseyle konuşmadı !

Selçuk küstü, kimseyle konuşmadı !

Kayseri maçının devre arasında oyundan alınacağını öğrenen kaptan, soyunma odasında büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Takım ilk iki haftada galibiyete uzanmasına rağmen Selçuk İnan’ın etkisiz performansı gözlerden kaçmamıştı. Maziyi mumla aratan kaptan, riskten ve mücadeleden uzak futbolunu Kayserispor deplasmanında da sürdürünce kesiği yedi.
 
Teknik direktör Jan Olde Riekerink, cesur bir kararla maçın devre arasında tecrübeli futbolcuyu taktik tahtasından silerken, soyunma odasında soğuk rüzgarlar estiği öğrenildi. Oyundan alınacağını gören Selçuk’un o esnada büyük hayal kırıklığı yaşadığı ve direkt olarak duşa girdiği belirtildi. Takım sahaya çıktıktan sonra tek başına soyunma odasına giyinen kaptan ardından oldukça moralsiz bir şekilde kulübeye geçti. Burada kimsenin yüzüne bakmayan, ağzını adeta bıçak açmayan Selçuk İnan maçın ardından direkt olarak takım otobüsünün yolunu tuttu. İstanbul’a dönene kadar kimseyle konuşmayan milli futbolcu küsleri oynarken, Riekerink’in oyuncusuyla teke tek bir görüşme yapması bekleniyor.
 
6 senede ilk kez...
 
Galatasaray’da 6. sezonuna giren Selçuk İnan, geldiği günden bu yana takımın en istikrarlı ismi olarak dikkat çekerken, ilk kez bir maçta devre arasında oyundan çıkartıldı. Önce A Milli Takım kadrosuna çağrılmayan ardından Galatasaray’da devrim niteliğindeki bir kararla kenara çekilen Selçuk’un geleceği iyice tartışılmaya başladı.

Fanatik