Selçuk ve Hakan yetişiyor

Selçuk ve Hakan yetişiyor

Galatasaray, Astana ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçının son hazırlıklarını dün Türk Telekom Arena’da yaptı.

Galatasaray, Astana maçının son hazırlıklarını dün TT Arena’da yaptı. Bir bölümü basına açık gerçekleşen antrenmanda, Hakan Balta ile Selçuk da katıldı.

Oyuncuların durumları hakkında bilgi veren teknik direktör Mustafa Denizli, “İkisinin de ciddi sayılabilecek ama özveriyle üstesinden gelebilecek durumları var. Selçuk’un ayak tarak kemiğinde ödemi ve soğuk algınlığı var. 3 kez serum verildi, bugün bir testimiz olacak. Antrenman sonrası karar vereceğiz. Hiçbir arkadaşımızın sorunu olmadan yola devam etmek istiyoruz. Sağlık ekibiyle karar vereceğiz” dedi.

‘Son bilet bizim’

Astana Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Galatasaray’ı yenerek Avrupa’ya devam edeceklerini söyledi. 30 Kasım’dan bu yana İstanbul’da bulunan Kazak ekibinin teknik patronu, “Takımımız elinden gelen her şeyi yaptı ve yapmaya devam edecek. Avrupa’ya kalkan son uçağın biletini, yarınki (bugünkü) maçla alacağız. Oyuncularımın performansından son derece ümitliyim. Bu yüzden karamsar olmamak gerekiyor” dedi.

Stoilov, “Başarılı olacağımıza inanmayanların tersine bir performans göstereceğimize eminim. Eski hoca da yeni hoca da mükemmel antrenörler. İşimiz zor olacak. Denizli’nin defalarca şampiyonluklar yaşadığını unutmamak gerek. Her durumda işimiz oldukça zor” diye konuştu.