Şenol Güneş böyle moral verdi

Şenol Güneş böyle moral verdi

Şenol Güneş, soyunma odasında büyük üzüntü yaşayan oyuncularına moral verdi.

Beşiktaş’ın hocası şampiyonluk yarışındaki avantajlarının devam ettiğini söyledi, “Bizim için en önemli şey moralimizin üst seviyede olması. Bir beraberlikle her şey bitti mi sanıyorsunuz. Yok öyle bir şey. Bu takım şampiyon olacak” dedi.

Akhisar Belediyespor deplasmanında 3-3’lük beraberlikle altın değerinde iki puan bırakan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş maçın ardından soyunma odasında oyuncularını teselli etti.

Siyah-beyazlı teknik adamın büyük bir üzüntü yaşayan futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada, “Kaldırın kafanızı. Niye böylesiniz? O şampiyonluk bizim olacak. İki puan kaybettik ama kazandığımız bir puan var. Bizim için en önemli şey moralimizin üst seviyede olması. Bir beraberlikle her şey bitti mi sanıyorsunuz. Yok öyle bir şey. Bu takım şampiyon olacak” ifadelerini kullandığı belirlendi.

Süper Lig’de bitime 4 hafta kaldığını hatırlatan Şenol Güneş 4’te 4 yapacak güçte olduklarını dile getirdi.

Siyah-beyazlı futbolculardan morallerini kesinlikle bozmamalarını isteyen deneyimli hocanın, “Yarışta önde olan biziz. Siz moralinizi niye bozuyorsunuz? Bırakın rakip düşünsün. Siz işinize bakın yeter. Üç golü kendi hatalarımız nedeniyle yedik. Ancak attığımız üç tane de gol var. Hücumda bu şekilde oynamaya devam edersek ligin sonunda ipi göğüsleyen taraf biz olacağız. Yediğimiz goller için çalışmamız gerek. Hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. Bu andan itibaren hepimiz Kayserispor maçına odaklanıyoruz. Kimsenin başı önde olmayacak. Herkes başı dik yürüyecek” diye konuştuğu aktarıldı.

Milliyet