Şenol Güneş'ten Günay'a 'Hazır ol !'

Şenol Güneş'ten Günay'a 'Hazır ol !'

Sporting maçında yediği hatalı goller nedeniyle morali bozuk olan kaptan büyük ihtimalle dinlendirilecek. Teknik heyet, Günay Güvenç'e "G.Saray derbisi için hazırlan" talimatı verdi.

Beşiktaş'ın 1-0 öne geçtiği Sporting Lizbon deplasmanında kalesinde 3 gol birden görerek Avrupa Ligi'ne veda etmesi, şok etkisi yaratırken kalede nöbet değişimi gündeme geldi.
 
Teknik direktör Şenol Güneş'in, Galatasaray'la oynayacakları derbide Günay Güvenç'i görevlendirmeyi planladığı, bu nedenle de genç file bekçisine "Hazır ol" talimatı verdiği öğrenildi. Kaleci antrenöründen Günay Güvenç hakkında gelen rapor ise teknik heyetin yüzünü fazlasıyla güldürdü. 
 
TARAFTARIN HEDEFİ
 
Beşiktaşlı taraftarlar, Tolga'yı istenmeyen adam ilan etti. Sosyal medyada tecrübeli kalecinin kızağa çekilmesi için kampanya başlatıldı
 
Tolga Zengin, UEFA Avrupa Ligi'nde yaşanan şok sonrası sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Tecrübeli kaleciye çok sayıda tepki mesajı geldi. Siyahbeyazlı taraftarlar, Galatasaray derbisinden itibaren Tolga'nın kızağa çekilip, kaleye Günay Güvenç'in geçmesi yönünde görüş bildirirken devre arasında Ospina transferinin de mutlaka gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getirdiler.

Sabah