Skibbe resmen Eskişehirspor'da

Skibbe resmen Eskişehirspor'da

Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, teknik direktörlüğe Skibbe'yi getirdi.

Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlüğe daha önce yarım dönem çalıştığı Alman teknik adam Michael Skibbe'yi getirdi ve 1.5 yıllığına sözleşme imzaladı.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek olan Eskişehirspor'da teknik direktör Michael Skibbe, kendisini 1.5 yıllığına kırmızı - siyahlı yapan renklere bağladı. Antalya'da düzenlenen imza törenine Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, yöneticiler ve yeni teknik direktör Michael Skibbe katıldı.

İmza töreni öncesinde konuşan Başkan Mesut Hoşcan, yeni teknik direktörleri Skibbe ile yarım kalan bir işleri olduğunu belirterek, "Bu işimizi tamamlamaya geldik. Ben iyi şeyler olacağına inanıyorum. Şu an kendisiyle 1.5 yıllık sözleşme yapıyoruz. Sözleşme maddeleri o kadar samimi ve yalın ki cezai şartlar yok. O da Eskişehirspor'u çok sevmişti. Eskişehirspor'da yapacak işleri vardı. Kendisi bu işe gönül vermiş bir zat. Ben camiamıza hayırlı olsun diyorum." ifadelerini kullandı.

Alman teknik adam ise "Eskişehirspor'a tekrar döndüğüm için çok mutluyum. 3 yıl önce burada çok güzel zaman geçirmiştim. 3 yıl önce burada başlattığım ama bitiremediğim bir iş vardı. Bunu bitirmeye geldim. Ve Mesut Hoşcan başkanın bana aşıladığı güvenle buraya geldim." şeklinde konuştu.

Tören atılan imzaların ardından sona erdi.

Cihan